Notícies

Notícies


A partir del diumenge 15 de maig, i al llarg de tots els diumenges de maig i juny, tindrà lloc l’Ecocabàs a Sarrià de Ter, al passeig Capellades de 9 a 2 del matí.

L’Ecocabàs és un mercat ecològic i artesanal que reuneix productors i comerciants per a oferir els seus aliments i productes sota un paraigües comú: alimentació sana basada en productes ecològics i de proximitat. En aquest mercat hi podreu trobar des de verdura ecològica, olis, vins, cervesa artesana, formatge artesà amb llet eco, cremes, llegums, ous fruïts secs, infusions, entre molts d’altres.

Cada diumenge l’oferta s’anirà ampliant amb nous productors i comerciants, al mateix temps, el mercat es complementarà amb activitats que pretenen generar consciència en els valors que promouen la importància de mantenir uns hàbits saludables tant en l’alimentació, com en l’activitat diària, alhora que, fomentar el consum responsable.

En aquest sentit, el consistori s’ha fixat com un dels objectius d’aquest mandat, impulsar iniciatives i campanyes que ajudin a generar consciència pel que fa al consum ecològic, cultural i socialment responsable. Igualment es pretén donar a conèixer els productes locals i per tant, ajudar al comerç de proximitat del poble.

Aquesta nova iniciativa municipal, s’afegeix a d’altres projectes portats a terme des de l’ajuntament, com ho són els horts urbans, la campanya «A Sarrià OLINET», la promoció de l’economia social i solidaria, i el Mes de la Salut, entre d’altres.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map