Notícies

Notícies


L'aplicació de comunicació municipal Sarrià de Ter App. L’aplicació ja està disponible de forma gratuïta a les botigues d’Android (Play Store) i Apple (App Store) i es pot descarregar i instal·lar ràpidament.

Per a totes aquelles empreses i negocis del municipi és una molt bona eina. Gratuïtament podreu donar-vos d’alta i crear un espai de venta online i de comunicació amb els usuaris registrats que s’identifiquin com a seguidors dels establiments. Els hi podreu fer arribar ofertes i promocions exclusives o informar-los puntualment de les novetats i/o activitats. Així els usuaris registrats podran conèixer els establiments dels barris i assabentar-se de quan poden beneficiar-se de les diferents campanyes.

A l'App podreu trobar tot tipus d’informació municipal, però sobretot, permetrà a aquells que s’hi registrin rebre de forma immediata i sense cost al seu mòbil les informacions de l’Ajuntament de més interès. També podran comunicar-se directament amb el consistori mitjançant la bústia d’avisos i la foto denúncia, que permetrà fer arribar de forma ràpida aquelles idees, propostes, suggeriments o avisos que calgui. Així per exemple, si un fanal no funciona es podrà enviar mitjançant l’aplicació l’avís a l’Ajuntament, i aquest podrà contestar a l’usuari un cop l’hagi reparat.

Altres espais són l’agenda, les notícies, la participació a enquestes, el lector de codis QR , informació sobre la línia de bus –per saber quan trigarà en arribar-, i rutes per conèixer el municipi, entre moltes d'altres

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map