Notícies

Notícies


LICEU A LA FRESCA, ÒPERA A SARRIÀ DE TER

Després de l’èxit aconseguit pel concert de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà el passat mes de maig a la Sala Gran del Coro, Sarrià de Ter torna a tenir properament una cita important amb la música.

Aquest estiu l’Ajuntament de Sarrià de Ter participa, juntament amb altres 90 municipis d’arreu de Catalunya, en la campanya del Gran Teatre del Liceu «LICEU A LA FRESCA», una manera efectiva d’acostar l’òpera a milers de persones de tot el territori català.

El divendres 8 de juliol s’instal.larà al prat situat a la rotonda del Pavelló (davant l’escultura de Domènec Fita) una gran pantalla gegant que, a les 10 en punt del vespre, connectarà amb TV3. A través del Canal 33 i des del Gran Teatre del Liceu, es retransmetrà en directe l’òpera «La Boheme». De manera que tothom que ho vulgui podrà passar una vetllada d’estiu a la fresqueta, en bona companyia i gaudint de molt bona música.

«Liceu a la fresca» és una iniciativa que combina la celebració d’un acte popular ciutadà a l’aire lliure amb la promoció d’una cultura de qualitat, com ho són les produccions del Gran Teatre del Liceu. Amb l’important èxit assolit per «La Traviata» en la temporada passada, enguany el públic podrà gaudir d’una captivadora «Boheme» de Puccini ambientada al París de 1800, per les tavernes i els carrers de Montmartre on poetes i artistes lluiten per guanyar-se la vida amb les seves obres.

L’Àrea de Cultura convida tothom, de dins i fora de Sarrià de Ter, a participar en aquesta proposta cultural que permetrà gaudir gratuïtament i en bona companyia d’un excel.lent moment musical.


I a més podeu aconseguir interessants premis participant en un concurs a través de les xarxes socials. Fes una foto d’una butaca vermella a qualsevol emplaçament a l’aire lliure i comparteix la imatge a Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta #LaMevaButacaFresca.Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map