Notícies

Notícies


Petit incendi forestal aquest migdia a Sarrià de Dalt

Ensurt aquest migdia quan a tres quarts de tres de la tarda s’ha detectat una columna de fum a la zona boscosa de la part de darrera de l’església de Sarrià de Dalt. Per sort, la ràpida intervenció dels bombers i la manca de vent ha evitat mals majors, doncs el foc baixava en direcció al poble.

El desplegament de cossos d’emergència ha estat ràpid i nombrós i en pocs minuts han arribat a sobre del foc dos helicòpters dels bombers, als quals de seguida se’ls hi ha afegit tres vehicles de terra. També han participat dos vehicles dels mossos d’esquadra, dos de la policia local de Sarrià de Ter i de Girona, un dels agents rurals i una ambulància. La carretera de Sarrià de Dalt ha estat tallada durant prop d’una hora per tal de facilitar les tasques d’extinció. A hores d’ara ja està oberta al trànsit amb tota normalitat.

Finalment s’han cremat 170 metres quadrats de bosc al costat d’una clariana on s’han trobat diferents deixalles i runes. Els Agents Rurals no han pogut establir a hores d’ara una causa concreta del inici del foc.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map