Notícies

Notícies


Des de fa unes setmanes la policia municipal de Sarrià de Ter està fent especial incís en els controls de radar a l’avinguda de França, via de dos carrils per sentit que creua el municipi. Tot i tenir una velocitat màxima de 50 Km/h, sobretot en el tram més proper a Girona els vehicles superaven amb escreix aquest límit. Després de dos greus accidents en pocs dies de diferència es va decidir augmentar els controls. L’ajuntament segueix insistint en humanitzar més la via, i en breus dies es farà un pas de gegant en aquest sentit amb la inauguració del carril bici que unirà el poble amb el centre de Girona i amb la rehabilitació d’alguns trams de voreres. Aquestes intencions xoquen amb la circulació a gran velocitat que pot posar en perill tant la seguretat de vianants com de ciclistes.
Les sancions que s’han imposat han demostrat que lamentablement el problema era greu, doncs s’han arribat a imposar un gran nombre de denúncies i en diversos casos s’han detectat vehicles circulant a més de 100 km/h, més del doble de la velocitat permesa. Per aquest motiu la intensitat dels controls es mantindrà fins a aconseguir la conscienciació dels conductors i reduir el número d’infraccions.
Davant de les queixes i avisos dels veïns aquests controls també es faran extensius a zones de jocs infantils i concentracions de mainada on habitualment tampoc es respecten els límits establerts. Així, els propers dies es realitzaran al Passeig Capellades (zona 20 km/h), Carrer Xuncla o Carrer Joan Fuster.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map