Notícies

Notícies


Aquest passat dijous han començat les obres de millora i finalització del Pavelló Municipal d’Esports de Sarrià de Ter. S’haurien d’haver fet el passat estiu, però l’empresa Argon que havia de realitzar-les va entrar en concurs de creditors. Un cop solucionats tots els tràmits, la nova empresa adjudicatària s’ha posat a treballar.

Consistiran en una nova zona de vestidors amb un vestidor d'àrbitres i dos vestidors d’equip més, necessaris per desenvolupar els diversos esports que es duen a terme al Pavelló. Ara hi i haurà 4 vestidors grans. Un tema que també es resol amb aquestes millores serà l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda o l’accés amb cotxets, tant als vestidors, com a la pista des dels vestidors i la grada, i a la grada directament des de l’exterior. Aquesta mateixa rampa d’accés exterior serà una nova sortida d’emergència des de la grada. També es construeix una escala interior que connectarà les tres alçades; vestidors, pista i grada. Aquí hi haurà situat un elevador homologat per a persones amb mobilitat reduïda. Es modificarà la zona dels despatxos i magatzems per les entitats, que es situaran al mateix passadís però més al fons.

També es faran les tasques d'impermeabilització del sostre pla per treure les entrades d'aigua que havien provocat inundacions els darrers mesos. Per últim, s’adequarà la façana que dona a la Plaça dels Gegants, que a partir d’ara serà la nova entrada principal del pavelló.

L'obra va sortir a licitació amb un preu de 153.999’99 € amb IVA inclòs, però per tal de cobrir el cost de totes les millores a la façana i de l’elevador homologat per a persones amb mobilitat reduïda, l’Ajuntament ha hagut d’ampliar el cost en 24.937’55 € i el valor final de l’obra ha estat de 178.937’54 €.

Amb aquesta inversió es donarà per finalitzat el pavelló, la construcció del qual es va iniciar ara fa 10 anys. Tanmateix amb aquesta obra es dona resposta a una de les propostes sorgides al procés participatiu dut a terme al municipi.


Podeu consultar tots els detalls de l'obra AQUI


Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map