Notícies

Notícies


Les obres previstes en el Projecte de Remodelació del Passeig del Riu que va des dels carrers Pallach i Riu a Sarrià de Baix, i que es van iniciar en el mes de gener d’enguany, ja estan gairebé enllestides.

El darrer projecte de rehabilitació del Passeig del Riu és de l’any 90 i en l’actualitat, tot i ser una zona agradable pel passeig, el cert és que tenia poc ús social i malauradament, massa sovint era objecte d’actes poc cívics.

Amb aquesta actuació, es pretén potencia aquesta zona com un espai de convivència i activitats tant esportives com d’ús d’oci per a famílies i infants, fent-lo més amable i donant-lo de zones diferenciades per a diferents activitats. En aquest sentit, el nou espai comptarà amb un carril de bicicletes amb aparcaments inclosos, una zona de pícnic equipat amb mobiliari urbà de taules i una font, i un altre d’activitats infantils on s’aprofitaran els jocs ja existents, tot plegat separat per uns monticles d’una alçada d’un metre i un desnivell que permeti un correcte manteniment, coberts d’herba que no requerirà rec.

A més a més tan al principi del passeig, com en el seu final, s’hi plantaran zones d’arbustos i plantes de flor, que comptaran, aquests sí, amb un sistema de rec.

La zona d’actuació d’aquest projecte és de 4.229 m2, dels 6.127 que fa tot el sector del passeig, amb un cost total de 43,686 € del quals a través del Consorci del Ter, s’ha obtingut un ajut de 3,800€ per la part del projecte que té a veure amb l’accessibilitat. L’obra l’està realitzant la Fundació Ramon Noguera


Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map