Notícies

Notícies


La Comissió de Prevenció d’Emergències Municipal s’ha reunit aquest matí per a organitzar tot el dispositiu de prevenció davant els avisos de fred intens i nevades a cotes baixes, que poden afectar al municipi aquests propers dies.

En aquest sentit informem:

Els equipament municipals Centre Cívic La Cooperativa, locals Socials de la Rasa i del Pla de l’Horta i el Coro, restaran oberts per acollir a aquelles persones que ho necessitin. Aquests equipament comptaran amb grups electrògens per donar electricitat i calefacció, per si el subministrament de Sarrià de Ter es veu afectat.

L’ajuntament compta a més amb dipòsits de sal i està previst fer-la servir en cas de necessitat, així com vehicles preparats per accedir a aquelles masies que es troben aïllades i que puguin necessitar algun tipus de transport urgent i d’evacuació.

El telèfon de l’ajuntament 972170211 restarà operatiu en cas de necessitat no urgent, informacions, i atenció als ciutadans. Es prega només fer servir el telèfon de la Policia Municipal en casos d’urgència i recordar que el 112 és el telèfon oficial d’emergències.

Recordem que tots els consells davant d’onades de fred i de neu es poden trobar a la web de Protecció Civil també recordem que us podeu donar d’alta al Canal de Telegram Sarriadeter des d’on s’aniran actualitzant les informacions

Preguem als ciutadans que si coneixeu veïns en situació de vulnerabilitat que es poden veure afectats per aquesta situació meteorològica ho notifiqueu el més aviat possible a l’ajuntament.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map