Notícies

Notícies


Aquest dimecres, els representants municipals encapçalats per l’alcalde Narcís Fajula i el regidor de Promoció Econòmica Josep M Viladomat, van mantenir una reunió amb la directora general d’Indústria sra. Àngels Chancón, per tal de sol·licitar el suport de la Conselleria en la resolució de les molèsties de l’empresa Paperera de Sarrià.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’acollida que la Directora va fer, tant per les seves aportacions en l’àmbit tècnic, com per la seva disposició a ajudar en tot el possible a la resolució de la problemàtica. En aquest sentit, es preveu que en breu es faci una visita «insitu» a la fàbrica, alhora que, també es va demanar que faciliti en la mesura del possible la interlocució entre els diferents departaments de la Generalitat competents en la matèria.

Tots els assistents a la trobada van coincidir en que els objectius prioritaris són garantir la inexistència de molèsties als ciutadans i el manteniment de l’empresa al municipi i aquest són, des del primer moment, els objectius de treball que estan guiant totes les accions de l’ajuntament.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map