Notícies

Notícies


Espai Cultural i Artístic MÀGIC ART

L’àrea de Cultura de l’ajuntament de Sarrià de Ter, juntament amb la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès, inicia el nou projecte cultural i artístic MÀGIC ART.

El projecte MÀGIC ART ofereix un espai on els nens i nenes d’entre 4 a 7 anys poden experimentar diferents disciplines artístiques com la música, les arts plàstiques, les arts escèniques i la dansa. Compta amb una metodologia pedagògica i activa basada en centres d’interès, que permet l’experimentació de les diverses vessants artístiques a través del joc i el moviment. El programa d’activitats va a càrrec d’un equip de professionals especialitzats en les arts i en l’àmbit pedagògic, que treballen de manera interdisciplinària utilitzant el joc com element principal i eina motivacional d’aprenentatge.

El projecte neix amb la idea de crear nous públics per la cultura i fomentar la participació cultural i artística des d’edats inicials. El programa d’activitats, que va d’octubre del 2018 a juny del 2019, es desenvolupa a l’edifici Rafael Masó del carrer Major. Aquest espai permet que els nens i nenes descobreixin, coneguin i potenciïn les seves habilitats artístiques de manera que els sigui com un tast de les diferents arts perquè de cares a un futur proper puguin decidir quina d’elles els agrada més i quina se’ls dóna millor.

El període de matriculacions s’inicia aquest mes d’agost. Les inscripcions són on-line a través de la pàgina web http://www.ecam.cat/ .

Per més informació us podeu adreçar a l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Sarrià de Ter, de dilluns a divendres de 9 a 14h.
E-mail: cultura@sarriadeter.cat Tel: 972 17. 02. 11.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map