Notícies

NotíciesSarrià de Ter celebrarà el proper mes de setembre la seva Festa Major. Com dicta la tradició, les festes arrenquen amb el pregó al balcó de l’Ajuntament el dia 30 d’agost a les 9 del vespre, enguany els encarregats del pregó seran l’equip redactor de la revista «Parlem de Sarrià». Cal afegir que al llarg del mes de setembre es podrà visitar a la Sala La Caixa l’exposició «Imatges de Sarrià de Ter, el fons de 100 revistes Parlem de Sarrià».

Això vol dir que la revista d’informació local arriba al seu número 100. Aquesta xifra es diu ràpid però darrera d’aquesta nova edició hi ha moltíssima feina feta. Una feina que no sempre es veu prou reconeguda, si no és perquè els habitants de Sarrià de Ter esperen cada cop amb delit tenir a les mans el nou número.

Des que va començar a editar-se allà per la dècada dels 90 aquesta publicació que es defineix a si mateixa com a un magazine de caràcter trimestral que intenta reunir tots aquells fets i aconteixements que farceixen el dia a dia del municipi, s’ha caracteritzat pel seu marcat aspecte social. També és important destacar que les seves pàgines sempre s’han fet ressó de les activitats culturals i artístiques, i han dedicat innombrables articles d’investigació històrica que han contribuït de manera decisiva en la recuperació de la memòria col.lectiva de la població.

El poble de Sarrià de Ter vol retre així homenatge a la revista «Parlem de Sarrià» i, a través d’ella, a tots els homes i dones que l’han feta possible al llarg d’aquests anys, i que l’han convertida en un testimoni de la transformació social i urbanística de Sarrià de Ter, un testimoni en definitiva de la seva història.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map