Notícies

Notícies


"Nits del Coro" el cicle de cafè-teatre de Sarrià de Ter, pioner a la Xarxa Gironina de Cafè-teatre que difon les arts teatrals a les comarques gironines, engega la seva 9ena temporada al municipi, i ho fa amb un canvi en el seu emplaçament. Aquest any les "Nits" abandonen la Cafeteria del Coro i estrenen una nova sala que forma part de les instal.lacions teatrals sarrianenques recentment remodelades. Sarrià de Ter compta des d'aquesta tardor amb un nou equipament cultural: El Centre-espai d'arts escèniques, antigament Centre Cultural Parroquial Mn. Domingo Casanellas, i en l'actualitat disposarà d'una sala amb capacitat per a 200 espectadors remodelada i actualitzada. I també amb una sala més petita amb capacitat per a 90 persones apta per a espectacles de menor format i actes culturals o socials diversos. És precisament aquesta sala la que allotjarà el cicle de cafè-teatre que ofereix una programació regular de desembre a juny, amb dos espectacles mensuals a preus molt populars.

El Centre-espai d'arts escèniques ubicat al carrer Paulí Torras núm.12 de Sarrià de Dalt neix, segons indica l'Àrea de Cultura, amb la voluntat d'oferir al municipi un nou espai que condensi i potencii la seva activitat participativa, artística i cultural.

"Nits del Coro" es converteixen a partir d'aquest mes de desembre en "Nits del Centre". L'espectacle inaugural serà el dijous 6 de desembre de 2018, a la seva hora habitual les 21,30 h. Escarteen sisters, aquest duet revelador, presenta el seu nou àlbum: composicions pròpies i algun arranjament de temes emblemàtics. Elles diuen que són un quartet de corda, perquè canten i toquen a la vegada, aquest és el joc principal.

Un bon espectacle per compartir cançons i sensibilitats que donarà la benvinguda, en el seu nou caminar, al Centre-espai d'arts escèniques de Sarrià de Ter.

 

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map