Notícies

Notícies


L'emissora municipal de Sarrià de Ter (87.6FM) presenta una nova programació, identitat visual i noves instal·lacions coincidint amb la posada en marxa del portal multimèdia radiosarria.cat.

Amb la voluntat d’apropar l’actualitat local i dinamitzar els continguts audiovisuals del municipi, la nova plataforma recull totes les notícies, l'emissió en directe, un canal de vídeos de l'Ajuntament i la revista municipal.

Amb més de 35 anys d'història, Ràdio Sarrià estrena una nova programació, que reformula la ràdio i incorpora una graella estable que recupera els informatius, que s'emetràn de dilluns a divendres a la 1 del migdia i a les 8 del vespre, i el magazín matinal 'La Terrassa' que diàriament recollirà l'actualitat de Sarrià i el Gironès, complementat amb entrevistes, seccions temàtiques, espais de salut i una tertúlia en clau local.

La nova programació que s'estrena aquest divendres 9 de Maig, dona èmfasi a l'actualitat local i respon a la voluntat de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, de fer un pas endavant en la difusió transversal de l'entorn social, cultural i esportiu del municipi. 

En aquest sentit, durant les properes setmanes s'incorporarà l'emissió d'un magazín sobre les entitats locals, i a partir del mes de Juny; un programa informatiu amb els regidors de l'Ajuntament, el magazín de participació ciutadana 'l'Alcalde Respon' i un programa esportiu d'àmbit local. Les retransmissions en directe prenen també un pes rellevant a la programació i l'emissora serà present als principals esdeveniments que s'organitzin al municipi. 


Durant la resta d'horaris, el nou model presenta una radio fórmula dirigida a l'àrea d'influència, basada en la informació local i una selecció musical complementària a la oferta ja existent; amb l'emissió horària butlletins horaris, espais d'informació d'interès municipal i agenda d'activitats d'àmbit comarcal. Pel que fa als col·laboradors, seguiran amb el seu espai dins la graella, amb programes ja consolidats com 'de tot una mica', 'coneguem la cultura catalana' i l'espai destinat a la tercera edat 'enradiats'. 


A Internet, la nova plataforma radiosarria.cat adopta un format de diari digital i permet arribar nous públics facilitant-ne la consulta des de qualsevol dispositiu i entorn. D'aquesta manera, l'usuari té a les seves mans una eina potent i versàtil per estar al dia de l'actualitat municipal de Sarrià de Ter i dels municipis propers com Sant Julià de Ramis i Girona. El nou portal també incorpora tots els continguts de la ràdio a la carta, i d'altres serveis audiovisuals com ara les transmissions de vídeo en directe que, a partir de Juny, incorporaran les sessions plenàries i les rodes de premsa de l'Ajuntament.    


A nivell tècnic, els estudis han estat reformats íntegrament, incorporant un segon estudi versàtil que es suma a l'estudi ja existent, tot plegat amb equipament d'última generació. A l'estudi principal, les millores contemplen un sistema de càmeres per seguir les tertúlies i d'altres programes a través de la plataforma web. 


Ràdio Sarrià té una dilatada trajectòria al món de la comunicació local, va nèixer l'any 1983 i va ser una de les primeres emissores locals de la demarcació de Girona. Actualment emet a la comarca del Gironès al 87.6FM i compta amb una vintena de col·laboradors, una associació cultural i una presència activa a l'entorn cultural del municipi. L’empresa encarregada del desenvolupament de la nova plataforma i identitat és Digital Hits Audiovisual, a partir de la licitació pública del servei per a la producció de nous continguts.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map