Notícies

Notícies


En el nostre afany d’estar sempre a prop de la població, més enllà de les Reunions de Barri i els Consells Participatius, solem mantenir trobades amb entitats, grups d’edat o directament amb veïns. Fruit d’aquests contactes, diferents grups del col·lectiu d’edat de joves ens van fer adonar que a diferència d’altres municipis, no hi havia cap sistema per acostar als joves a les activitats, o les activitats als joves. Ni a nivell informatiu, ni a nivell de descomptes o promocions.

 

Vam comprovar que el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, només ofereix tres establiments amb descompte a la nostra localitat, i cap activitat. I els propis joves ens van dir que gairebé ningú el te, per estar associat a una entitat bancaria. Per això, vam plantejar-nos el repte de trobar una solució. D’aquí ha sortit la idea, des de la Regidoria de Joventut, d’impulsar la creació del CARNET JOVE SARRIANENC.

Aquest carnet es podrà obtenir de forma gratuïta des d’avui mateix mitjançant un formulari a la pàgina web de l’Ajuntament. Se’l podran fer tots els joves amb 14 anys complerts i que com a molt tinguin 25 anys en el moment de fer-se’l. També, òbviament, caldrà que estiguin empadronats al nostre municipi. Un cop emplenades i enviades les dades personals dels sol·licitants, i després de comprovar que són correctes i que es tracta d’un veí del poble, s’enviarà la targeta identificadora. A partir d’aquest moment, mostrant la imatge mitjançant el mòbil, o imprimint-la en format paper, i sempre acompanyada del DNI, es podrà fer servir i gaudir dels descomptes i promocions.

D’entrada, es tractarà d’activitats i esdeveniments organitzats directament per l’Ajuntament, sobretot de caire Esportiu i Cultural. Però de mica en mica s’aniran afegint aquells esdeveniments organitzats per les entitats i associacions, així com els que puguin oferir els establiments comercials o d’altres organitzacions que decideixin fer activitats al nostre municipi.

Per exemple, ja a partir d’avui és poden aconseguir:

-          70 % de descompte en el preu d’abonament de la Piscina Municipal de Sarrià de Ter.

-          30 % de descompte en la inscripció a les Activitats Aquàtiques de la Piscina Municipal de Sarrià de Ter.

-          30 % en la inscripció a les Lligues Intermunicipals d’Esport i de Lleure de Futbol Sala i Bàsquet de la temporada 2019-20.

-          50 % de descompte en tots els espectacles de “Les Nits del Centre”.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map