Notícies

Notícies


El proper dilluns dia 2 de setembre s'incorpora a l'equip de treball de l'Ajuntament de Sarrià de Ter un assessor extern. Aquesta figura va ser inclosa per l'Alcalde Narcís Fajula en el seu cartipàs per aquesta propera legislatura.

Sarrià de Ter ha crescut i les seves necessitats també. Amb l'objectiu d'agilitzar la gestió del dia a dia, aquesta figura donarà suport a la gestió de l'alcaldia i a les diferents regidories que formen el Consistori. Treballarà a mitja jornada i farà funcions de coordinació, comunicació i atenció a la ciutadania.

Professionalment compta amb una àmplia trajectòria professional en el món de la gestió empresarial i pública. A partir d'aquest setembre compatibilitzarà la seva feina a l'Ajuntament de Sarrià de Ter amb les seves activitats professionals com a Formador Ocupacional, Consultor empresarial i Coach esportiu. Persona orientada a les relacions humanes, amb una forta vocació de servei. 

La transparència en les relacions, el treball en equip i la passió per la feina ben feta són els millors ingredients per tal d'assolir els grans objectius de poble que Sarrià de Ter necessita en aquests moments. 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map