Notícies

Notícies


Avui s'ha celebrat a Sarrià de Ter la primera trobada del projecte d'intercanvi generacional entre persones d'edat avançada del servei Jubilus i els alumnes de 6è de l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter. 

Jubilus és una empresa que treballa per la gent gran del nostre municipi i és especialitzada en serveis integrals especialitzats d'atenció a les persones de la tercera edat.

 

Aquest projecte uneix infància i saviesa i està organitzat per diferents grups i entitats de joves que amb caràcter voluntari han dinamitzat l'activitat educativa, amb la col·laboració de Jubilus, l’Escola Montserrat i l'Ajuntament de Sarrià de Ter.

 

L'objectiu general d'aquest projecte és proporcionar eines educatives als destinataris amb la finalitat de solidaritzar-se amb les malalties minoritàries en la campanya de La Marató de TV3 d'enguany.

El projecte es realitza en dos dies, el  14 i 28 de novembre respectivament a l'Edifici Centre d'Arts Escèniques de Sarrià de Ter "El Centre" i la durada de les activitats és de 10:30 a 12:30 ambdós dies.

 

L'activitat d'avui s'ha iniciat amb un bon esmorzar entre els professionals, els alumnes i els usuaris de Jubilus, seguidament s'ha realitzat l'activitat educativa amb l'ajuda dels professionals i voluntaris dels diferents serveis. L'activitat ha consistit en crear una manualitat, concretament un punt de llibre, de manera conjunta. Els punts de llibre realitzats en ambdós activitats, seran posats a la venda el proper dia 11 de desembre  per tal de recaptar fons econòmic per La Marató de TV3.

 

En l'actualitat ens trobem amb diferents programes d'intercanvi generacional. Cada cop més les residències de gent gran potencien les trobades amb nens i nenes de diferents escoles. L'alegria que transmeten els nens és la millor medicina contra l'aïllament, la depressió i el desgast físic dels grans i en contraposició, els nens i nenes gaudeixen de la saviesa, la paciència i l'agraïment que reben per part de la gent gran.

 

Una experiència del tot enriquidora per tots els participants!!

 

 

  

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map