Notícies

Notícies


Divendres, Radio Sarrià i la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Sarrià de Ter van presentar la programació especial per al Sant Jordi 2020. Incloïa el concurs de lectura de textos redactats pels propis nens i nenes del nostre poble. La idea ha tingut una gran rebuda i des del grup Jubilus ens han demanat ampliar-la a la Gent Gran.

Per aquest motiu, hem decidit fer un segon concurs especialment per a tots els sarrianencs i sarrianenques majors de 65 anys. Ells també, com els nens, seran els protagonistes.

Els volem animar a que escriguin un text o relat curt, i que després el llegeixin i gravin en un missatge d’àudio. El poden fer arribar per correu electrònic o whatsapp fins a l’emissora. I el dia de Sant Jordi, dins d’aquest programa especial, les lectures sortiran per antena. Hi haurà un munt de sorpreses i algun que altre premi pels participants i pels millors textos, que triaran un jurat format per diferents personalitats de la cultura del nostre municipi. Aquest jurat us el presentarem d’aquí a uns dies.

Amb aquesta iniciativa, més enllà de fer un Sant Jordi que entri a les llars sarrianenques via ràdio, volem proposar als nostres veïns i veïnes una activitat d’escriptura i lectura per aquests dies en que ens hem de quedar a dins de casa. Poden ser poesies, petits contes, relats breus... De no més de 5 minuts de durada al ser llegits. I els han de llegir els propis autors. Volem sentir la seva veu!

 

  • S’acceptaran àudios fins el dilluns 20 d’abril a les 15:00 hores.
  • A partir de 65 anys (fets abans del 23 d’abril).
  • A l’enviar la nota d’àudio cal indicar:
    • Nom i Cognoms de la persona
    • Edat.
    • Adreça on viu (no es dirà per antena, només la necessitem perquè en cas de premi se us farà arribar al domicili.)

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map