Notícies

Notícies


Sarrià de Ter viurà enguany una Festa Major diferent on es prioritzarà la seguretat, sense perdre l'essència de festa i amb una programació adaptada per a tots els públics. Enguany, tots els actes de Festa Major es portaran a terme respectant i seguint mesures de control, seguretat i higiene exigides pel PROCICAT.

Des de l'àrea de Cultura s'ha apostat per reactivar el sector cultural i ha estat treballant en una festa diferent, adaptada a la situació excepcional i amb totes les mesures de seguretat i prevenció.

 

S'han programat diverses activitats, concerts i espectacles durant els dies 2, 3, 4, 5, 6 i 11 de setembre de 2020, en aforaments limitats. És per aquest motiu que serà obligatori reservar l'entrada telemàticament a través d'un aplicatiu. Els concerts i les activitats són gratuïts, però caldrà fer reserva i inscripció a través del següent enllaç https://tiquet.sarriadeter.cat/tiquets  per tal de poder gestionar l'aforament limitat.

 

La reserva d'entrades es pot fer de manera exclusiva i de dos en dos per als empadronats a Sarrià de Ter fins el dia 31 d'agost. A partir d'aquesta data la inscripció serà oberta a tothom fins el dia 3 de setembre. ( L'aplicatiu no permet fer text predictiu a l'hora d'apuntar el mail, s'ha de posar manualment i el DNI ha de ser amb la lletra majúscula ). 

Hi haurà atenció presencial i telefònica a les oficines de l'OAC de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de les 12h a les 13h, a partir del dia 25 d'agost.

L'aplicatiu restarà obert des del dia 25 d'agost fins al 3 de setembre, tenint en compte el primer període que és de preferència per empadronats a Sarrià de Ter. Finalitzada la reserva es rebrà un missatge que confirmarà que s'ha rebut la sol·licitud d'entrades i en breu es rebrà un codi que s'ha de presentar per accedir al recinte. ( Per accedir al recinte es pot fer amb el codi a través del mòbil o imprès amb paper )

Per evitar l'acaparament de reserva d'entrades que després no s'utilitzen, el sistema registrarà les reserves no presentades i en el primer cas de no presentació s'advertirà al reservant i en el segon cas es portarà a terme la retirada de les reserves efectuades.

Sense entrades electròniques no es podrà accedir als concerts, a excepció que no estigui omplert l'aforament electrònic i permeti l'entrada a espectadors a través d'un registre individual que es faria in situ.

Tots els actes que es realitzaran al recinte de concerts de la Plaça dels Gegants es faran respectant les mesures de seguretat i higiene. Hi haurà control d’accés, horaris restringits i aforament limitat, tal i com es mostra al planell.

 

PLANELL PLAÇA DELS GEGANTS

PROGRAMA FESTA MAJOR SARRIÀ DE TER 2020

 

La Festa Major té etiqueta pròpia a les xarxes socials amb el hashtag #fmsarriadeter2020 Comparteix les teves fotos de la festa !!

 

MOLT BONA FESTA MAJOR !!!

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map