Notícies

Notícies


 

Aquest 2020 és un any molt diferent. La situació actual ha produït un canvi d’hàbits i comportaments que no hauríem imaginat mai. Per tot això, la programació del centre cívic La Cooperativa és també diferent i s'ha adapatat a les noves circumstàncies.

 

És important destacar l’esforç que estan fent les entitats, en especial “Dones més que mai” i “Jubilus” que col.laboren activament en les activitats del centre cívic. És un temps ple d’incerteses, motiu pel qual més que mai cal agrair l’energia, l’adaptació i la imaginació d’aquestes entitats i també volem manifestar que l’Àrea de Cultura treballa per continuar programant cursos i tallers, desenvolupar projectes i oferir serveis al municipi amb la mateixa il.lusió i ganes que els darrers anys.

 

La nova programació presenta l’objectiu d’oferir un seguit d'activitats que sota un caire lúdic coincideixen també amb la possibilitat de formar-se, aprendre i conèixer a altres veïnes i veïns del municipi en un lleure constructiu de qualitat. Aquesta tiple acció (formació, connexió i lleure) ha estat i és la característica del centre cívic La Cooperativa.

 

La filosofia del centre treballa per oferir diferents formats i disciplines per a totes les edats. Els agents implicats (entitats, professors/es, ajuntament) han fet i continuen fent un esforç per poder oferir una proposta formativa accessible per preus, horaris i proximitat. En la seva trajectoria durant 22 anys el centre cívic ha aconseguit ser un referent de servei públic municipal de proximitat i cohesió social a Sarrià de Ter. Un espai on tothom te cabuda en les seves activitats individuals, familiars.

 

A més d’esperar-vos en els cursos i tallers, us animem a passar pel centre o visitar-nos a la web de Sarrià de Ter i les xarxes socials per conèixer les activitats i propostes puntuals.

 

 

I recordeu, la Cultura és segura!

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map