Notícies

Notícies


Els Premis ARC que atorga anualment la indústria musical del directe, enguany han volgut donar visibilitat a les propostes que han treballat per reactivar el sector cultural i musical durant la pandèmia, reivindicant així l'esforç de tots aquells que han apostat fermament per seguir treballant per la cultura del nostre país.

Així, entre les 11 categories dels premis que s'atorguen, hi ha la de reconeixement a la iniciativa de festes majors on es troba nominada la festa Major de Sarrià de Ter, per fer l’esforç de conservar tota la programació de la Festa Major, tancada abans de l'impacte de la Covid-19, competint amb les festes majors de Barcelona i Platja d'Aro.

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, es va assumir un repte important per garantir al mateix temps, tota la programació de la Festa Major,  i alhora, vetllar per la seguretat de tothom amb el desplegament de tots els protocols sanitaris. Aquest esforç es va veure compensat per la resposta entusiasta i responsable de totes les persones que van gaudir dels actes, i ara a més, es veu feliçment compensada per aquesta nominació als Premis ARC. Sigui quin sigui el veredicte final, des de l'Ajuntament es vol donar les gràcies a totes les persones voluntàries i l'equip de treball de l'Àrea de Cultura, que ho han fet possible.

La gala d'atorgament dels premis, on es desvetllarà el guanyador, tindrà lloc dilluns 30 de novembre a les set del vespre a la Sala Barts de Barcelona.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map