Notícies

Notícies


Els propers dies 2, 3 i 4 de gener de 2021 s'ha programat al Parc de la Cooperativa una edició especial del Campament de Nadal de Sarrià de Ter. A diferència de l'any anterior, la Covid-19 no ens permet obrir-lo al públic en general, i per garantir la seguretat dels assistents cal inscriure's en grups bombolla de màxim 6 persones. El campament d'enguany serà un circuit tancat amb diferents espais, com ara la fàbrica de la llum, la carbonera, la magnífica granja d'animals, la carpa del Mag Magí per a poder entregar la carta dels reis i un circuit per a què els més menuts puguin fer una volta amb poni.

Cada grup bombolla farà el recorregut amb una duració aproximada de 15 minuts. Els grups aniran accedint al recinte de manera esglaonada, pel que la logística d'accès i d'assignació d'horaris cal fer-la de manera molt ordenada per evitar aglomeracions.


Podreu escollir les següents franges horàries: 

  • DIA 2 A LA TARDA ( de 16h a 20h )
  • DIA 3 MATÍ I TARDA  ( d'11h a 13h i de 16h a 20h )
  • DIA 4 MATÍ I TARDA ( d'11h a 13h i de 16h a 20h )

Teniu varies caselles de sel·lecció que us permeten escollir varis dies i opcions.​

 

US DEMANEM SIUSPLAU QUE ESCOLLIU LES OPCIONS INDICANT LA MÀXIMA FLEXIBILITAT HORÀRIA, ja que sinó serà molt difícil poder assignar horaris per què tothom hi tingui cabuda. PER TANT, SIUSPLAU OMPLIU EL FORMULARI QUAN HÀGIU PARLAT AMB ELS VOSTRES FAMILIARS I TINGUEU CLAR QUI HI PODREU ASSISTIR SEGUR I L'HORARI QUE VA BÉ A TOTHOM.


Els dies previs a l'esdeveniment tothom rebrà un correu electrònic amb l'horari concretat. ESTIGUEU ATENTS AL CORREU ELECTRÒNIC SIUSPLAU. TOTS AQUELLS QUE TENIU HOTMAIL CONSULTEU SIUSPLAU EL CORREU BROSSA.

És imprescindible fer inscripció prèvia i l'aforament és limitat, i per aquest motiu, l'activitat només està oberta a gent EMPADRONADA al municipi. Totes les dades que entreu al formulari es comprovaran a través del padró municipal, i si hi ha algú no empadronat que s'hagi inscrit la seva reserva quedarà congelada. Només en el cas que quedin places disponibles s'obrirà a la gent de fora el municipi i se'ls hi comunicarà mitjançant el correu electrònic facilitat al formulari si tenen plaça disponible. SIUSPLAU, ÉS MOLT IMPORTANT QUE FEU LA INSCRIPCIÓ NOMÉS SI US COMPROMETEU A ASSISTIR-HI.

Les places I HORARIS s'assignaran per ORDRE D'INSCRIPCIÓ fins a esgotar les franges horàries d'aforament. Farem tot el possible per a què ningú es quedi sense plaça però malauradament pot ser que no sigui possible ja que les franges horàries són limitades i les restriccions a causa de la Covid-19 no ens permeten desenvolupar l'activitat com tots voldríem.


ÉS IMPRESCINDIBLE L'US DE LA MASCARETA. SE US APLICARÀ GEL HIDRO-ALCOHÒLIC PER ACCEDIR AL RECINTE.


La gent de fora el municipi PODEU INSCRIURE-US PERÒ NO US PODEM GARANTIR QUE TINGUEU PLAÇA. En el cas que no es cobreixi l'aforament rebreu un correu electrònic amb la confirmació. 

 

Podeu formalitzar la inscripció a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVpz3TL3urJvxKnPUsOBDKBYuaDUN0v6Xeuim8EBPr0BwAcQ/viewform

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map