Notícies

Notícies


L'Ajuntament de Sarrià de Ter ha habilitat 6 punts de votació per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Són espais que segueixen el protocol fixat pel Procicat per tal de garantir les mesures necessàries per evitar contagis de la Covid-19.


Durant la jornada electoral hi haurà treballadors municipals que vetllaran perquè el procés electoral es desenvolupi al municipi amb tota normalitat i seguretat. Cada col·legi electoral comptarà amb diversos representants de l'administració, que assessoraran els membres de les meses per a qualsevol qüestió i tindran la funció de transmetre les dades de constitució, participació i resultats provisionals de cada mesa al Centre de Recollida d'Informació.


A més a més, a cada col·legi, hi haurà responsables i col·laboradors que assegurin el compliment de les mesures en matèria de salut pública que s'estableixin: control d'accés ordenat dels votants, evitar aglomeracions o ordenant el flux de votants, així com garantir el compliment de l'obligació de l'ús de mascareta en tot moment.


Hi haurà també d’altres professionals municipals que col·laboraran en que els 3.917 electors del municipi de Sarrià de Ter puguin exercir els seus drets amb totes les garanties: Brigada Municipal, Serveis de Neteja i Desinfecció dels locals electorals, Policia Municipal i personal d'informació al cens electoral.

 

 

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map