Notícies

Notícies


L’Ajuntament sarrianenc impulsarà per aquest Nadal un canvi de la decoració de llums nadalencs. La majoria dels llums actuals tenen ja molts anys i o bé impliquen un consum energètic alt o bé presenten problemes per a la instal•lació. Es per això que des de les àrees de Festes i Cultura del consistori s’ha plantejat un canvi important. S’ha encarregat a l’escenògraf gironí, Pablo Paz, un projecte per decorar els principals punts del municipi.
El concepte proposat per enguany serà diferent respecte el desplegament tradicional. La decoració se centrarà en les zones més cèntriques i comercials de cada barri. Tots aquests punts tindran una continuïtat i seguiran un únic discurs artístic. En concret, es decoraran els espais municipals més emblemàtics (Ajuntament, El Coro, Cooperativa, Centre Parroquial, Biblioteca Municipal, Pavelló) i pel que fa espais públics (Pg. Capellades, Carrer Major, Plaça Vil•la Romana, Plaça Vinyers, Pg. Garcia Lorca i Carrer Flor de Neu). 

Aquest any es farà una primer fase d’un projecte que s’estendrà els propers anys. S’ha planificat, per tant, que per a les properes campanyes pugui anar creixent amb un increment tan dels punts decorats com de la intensitat. La voluntat de l’Ajuntament de Sarrià de Ter és fer un projecte propi i únic, diferenciat dels estàndards. Fugint dels convencionalismes. Igualment, es pretén que sigui una instal•lació amb valor artístic i que igualment, redueixin els costos d’instal•lació i de la despesa energètica.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map