Notícies

Notícies


Sarrià de Ter es prepara per a celebrar les Jornades de la Dona Treballadora

El dia 8 de març es celebra arreu el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Aquell dia es commemora la tragèdia soferta per un grup de dones que treballaven en pèssimes condicions a la fàbrica tèxtil Triangle Waist Co, de Nova York la majoria joves dones immigrants. L'any 1911 més d'un centenar d'aquestes treballadores varen morir en el incendi que s'hi va produir, en no poder sortir de l'edifici perquè els amos de la fàbrica tenien tancades totes les sortides per evitar els furts de roba. Diu la llegenda que la roba que estava als telers aquell dia era de color lila.

 

A Sarrià de Ter els actes, organitzats per l'Àrea d'Igualtat de l'ajuntament de Sarrià de Ter, arrenquen el dia 5 de març amb un partit d'hanbol femení i s'aniran succeint al llarg dels dies un seguit d'activitats molt variades que acabaran el diumenge dia 13. Tallers de ganxet, patchwork, nines Tilda... xerrades de salut o d'història, activitats esportives i musicals, exposicions a càrrec dels nens i nenes de Sarrià de Ter, pilates, tai-txí, caminades, etc... Sense oblidar una llaminer berenar només per a dones.

 

Per a l'organització d'aquestes jornades l'ajuntament ha comptat amb l'important col.laboració d' entitats del municipi com Unió Esportiva Sarrià, Apaga la tele, Associació de Veïns de Sarrià de Baix o Dones més que mai. També hi col.laboren l'Escola Montserrat i l'Escola Bressol Confetti, així com les seves Ampes. Finalment cal esmentar la participació activa del Centre Cívic La Cooperativa i de la Biblioteca Emília Xargay.

 

Activitats per a tots els gustos, interessos i aficions, animeu-vos a participar i  no us les deixeu perdre! 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map