Notícies

Notícies


Coneix els projectes presentats al Procés Participatiu 2016

Dels 11 projectes que van presentar les entitats, només un ha quedat descartat definitivament per no adequar-se als requisits de la convocatòria. De la resta, 3 projectes de la modalitat A (200.000 €) han estat validats per la comissió organitzadora i els serveis tècnics i jurídics de l’Ajuntament i per tant ja s’han garantit la seva presència a l’Assemblea del 21 d’Abril on es decidiran els que passen a la votació final. Dos més resten a l’espera de rebre tota la documentació requerida i del vist-i-plau posterior dels serveis tècnics i jurídics. En total 5 grans projectes presentats per les entitats, tots ells molt interessants.

Pel que fa a la modalitat B (50.000 €), es repeteix la situació. Tres projectes han estat també validats per la comissió organitzadora i els serveis tècnics i jurídics de l’Ajuntament i per tant ja s’han garantit també la seva presència a l’Assemblea del 21 d’Abril on es decidiran els que passen a la votació final. Dos més resten també a l’espera de rebre tota la documentació requerida i del vist-i-plau posterior dels serveis tècnics i jurídics. En total 5 petits projectes més  presentats per les entitats. Una bona llista de propòsits.

Resten a pronunciar-se quatre de les cinc Associacions de Veïns, que donat que el Consell Territorial es va reunir posteriorment a la data prevista per diferents motius, han vist allargat el seu termini de presentació de propostes. Caldrà veure si presenten propostes noves o si s’afegeixen a donar suport a algunes de les presentades.

I estem ara en el moment en que els veïns poden agrupar-se per tal de presentar també noves iniciatives. Per fer-ho, només cal reunir 20 signatures en el formulari adjunt a aquesta notícia i emplenar els documents de presentació, acompanyant-los d’un pressupost de la seva proposta. Alguns, ja han fet arribar a l’ajuntament la seva intenció de fer-ho, per la qual cosa s’espera que aquestes 10 propostes inicials es vegin augmentades en els propers dies. El termini es tanca el 20 d’abril, tot i que per tal d’agilitzar la seva validació i evitar presses de darrera hora, i per tal de poder defensar-los en els propers tallers urbans, aconsellem a tothom que els presenti quan abans millor.

Per a més informació sobre el procés i per realitzar qualsevol consulta podeu contactar amb el regidor de participació ciutadana, el Sr. Josep Maria Santiago, a l’adreça de correu electrònic jmsantiago@sarriadeter.cat

 

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map