Skip to content

/

Acord operatiu entre la Policia Local de Sarrià de Ter i els Mossos d’Esquadra per l’obertura de l’Oficina Policial de Sarrià de Ter

L’acord va ser presentat pel Cap de la Policia Local i el Cap dels Mossos d’Esquadra del Gironès/Pla de l’Estany en el marc de la darrera Junta Local de Seguretat del municipi celebrada el passat mes de gener i és pioner en tot Catalunya. Aquest acord va ser molt ben valorat pels assistents a la Junta pel benefici que implica als ciutadans i també com a mostra de la bona coordinació existent entre els dos cossos policials orientada a donar un millor servei a la població.

Aquesta oficina comportarà avantatges pels ciutadans de Sarrià de Ter i les localitats properes que disposaran d’una Oficina Policial a Sarrià de Ter on presentar les denúncies, assessorar-se i realitzar altres tràmits administratius en coordinació amb la Policia Local de Sarrià del municipi sense necessitat de desplaçar-se a Girona o altres localitats.

L’oficina està integrada dins de les dependències de la Policia Local de Sarrià de Ter situades al carrer Major 73 del municipi. A més, ja està plenament operativa i s’han recollit diverses denúncies a ciutadans.

L’oficina està incorporada al programa de Cita Prèvia del Cos de Mossos d’Esquadra. Tot i no ser obligatòria, aquesta opció és recomanable per tal d’evitar esperes innecessàries.

Des de l’ABP del Gironès Pla de l’Estany no es descarta la utilització d’aquest model amb altres policies locals si es donen les condicions apropiades.

 

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!