Skip to content

/

AJUDES PER A AUTÒNOMS I EMPRESES DEL FONS “NEXT GENERATION” DE LA UNIÓ EUROPEA

Properament s’obrirà la convocatòria d’ajuts del Programa Kit Digital, dels fons europeus “Next Generation EU” per import de 3.067 milions d’euros.

Accedir a la convocatòria permetrà a autònoms i empreses que tinguin d’entre 1 a 50 treballadors implantar solucions digitals sense cap cost amb ajudes de 2.000 a 12.000 euros subvencionats al 100%.

Tota la informació: https://acelerapyme.gob.es/kit-digital/soluciones-digitales

Si teniu la intenció de participar en la convocatòria de les subvencions, us facilitarem el contacte amb “Agents Digitalitzadors” autoritzats que us explicaran els passos a seguir per a sol·licitar-les. Són professionals que us detallaran o pressupostaran les solucions digitals a implantar que s’adaptin a les vostres necessitats, les desenvoluparan i ells mateixos tramitaran i gestionaran el bon fi dels ajuts, sense que l’autònom o l’empresa hagi d’avançar els diners.

3 LÍNIES DE TREBALL:

Línia 1: Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats. Fins a 12.000€ subvencionables al 100% per a projectes i solucions digitals.

Línia 2: Petites empreses entre 3 i menys de 10 empleats. Fins a 6.000€ subvencionables al 100% per a projectes i solucions digitals.

Línia 3: Autònoms o microempreses d’entre 0 i menys de 3 empleats. Fins a 2.000€ subvencionats al 100% per a projectes i solucions E-commerce i gestió de punt de venta.

Per iniciar els tràmits i com sol·licitar-les, al correu electrònic abccat@abccat.cat, indicant-nos el seu nom, o el de l’empresa, persona de contacte, correu electrònic i telèfon o bé posar-te en contacte al mail: empreses@sarriadeter.cat

Autònoms, comerciants i empresaris de Sarrià de Ter, estem per ajudar-vos i orientar-vos en el procés de creixement i millora. Us animem a demanar la subvenció i crèixer digitalment. No et quedis enrere.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!