Skip to content

/

Ajuts municipals per al Casal Municipal d’estiu 2021

Ja podeu consultar les bases de la convocatòria d’ajuts municipals per al Casal d’Estiu 2021. L’objecte d’aquestes bases és la regulació de l’atorgament per part de l’ Ajuntament de Sarrià de Ter d’ajuts individuals pel CASAL D’ESTIU MUNICIPAL DE SARRIÀ DE TER 2021, d’acord amb la disposició pressupostària, per a necessitats socioeconòmiques per als infants i joves de Sarrià de Ter, per garantir el principi d’igualtat d’oportunitats en la població de Sarrià de Ter i promoure accions de caràcter compensatori en relació amb les persones que es troben en situacions socioeconòmiques desfavorides.

Els ajuts atorgats es destinaran a minorar la quota de la mensualitat de l’estada al CASAL D’ESTIU a càrrec de les famílies. En cap cas, serà objecte de subvenció la quota del servei de menjador (dinar i berenar) ni altres serveis extraordinaris que es realitzin fora de l’horari de Casal, com per exemple l’hora d’acollida, servei Bon dia, sortides… Serà el Casal Municipal de Sarrià de Ter qui rebrà la resolució de l’Ajuntament de la subvenció i es responsabilitzarà de minorar el cost de la quota d’estada que han d’afrontar les famílies prèviament valorades per la Comissió Tècnica de Valoració.

El termini de la presentació de sol·licituds s’allargarà fins el proper 11 de juny. ( Per problemes tècnics s’han publicat les bases més tard del 31 de maig , per tant s’allarga el termini per darrera ) Aquestes s’hauran de presentar degudament omplertes a l’Ajuntament de Sarrià de Ter dins l’horari de l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 hores o telemàticament.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

SOL·LICITUD

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!