Skip to content

/

Cursos de formació per a entitats esportives

Des dels Consells Esportius del Gironès i del Pla de l’Estany, de la mà dels ajuntaments de Bescanó, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva, Girona, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis i Medinyà, Sarrià de Ter i Vilablareix, hem organitzat un Curs de formació per a entitats esportives i des d’avui mateix, podeu realitzar les vostres inscripcions.

La participació està oberta a totes les entitats esportives dels municipis participants al curs. Per inscriure’us cal que tramiteu la inscripció gratuïta de la vostra entitat mitjançant l’enllaç del cartell amb la programació de tot el curs. Us adjuntem també el cartell de la primera jornada del curs. En aquest segon cartell trobareu l’enllaç per confirmar la vostra inscripció, on us demana la inscripció de les persones que prendreu part de la formació. Podreu participar un màxim de dues persones per entitat a cadascuna de les formacions, tot i que aquestes poden ser diferents per cada jornada.

És important que recordeu que primer cal fer la inscripció a nom de l’entitat i després, realitzar les inscripcions nominals a cadascuna de les jornades.

Us animem a participar, ja que de ben segur serà un curs molt profitós per a totes les entitats esportives i us oferirà eines i recursos molt necessaris en els moments difícils que estem vivint a causa de la pandèmia de la covid19.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!