/

DIÀLEGS 2022

La programació 2022 de la sala Dolors Xabé acull artistes de diferents tècniques que exposen en una mateixa exposició, és a dir, s’estableixen diàlegs entre les obres dels diferents artistes. Per aquest motiu, el tríptic del 2022 s’anomena “Diàlegs”.

Des de gener fins a desembre es podran visitar les exposicions de les 16:30h a les 20h. Els caps de setmana i altres horaris en hores convingudes.

El projecte “Diàlegs” es va iniciar al 2020, es va considerar interessant posar en contacte a artistes de diferents disciplines per exposar conjuntament. Degut a la desconeixença entre ells, és a dir, de les seves obres i tècniques es va iniciar un primer contacte fora de l’espai expositiu. El resultat final de les diferents trobades entre els creadors va ser la simbiosis entre les seves obres a la sala d’exposicions.

Aquesta experiència presenta com a objectiu iniciar un treball col·laboratiu entre artistes. És a dir, deixar el treball individual al que estan acostumats per endinsar-se en un treball participatiu. En definitiva, vol acollir diferents disciplines artístiques, on el diàleg entre els diferents llenguatges artístics esdevingui una reflexió pels visitants.