Skip to content

/

DIÀLEGS 2022

La programació 2022 de la sala Dolors Xabé acull artistes de diferents tècniques que exposen en una mateixa exposició, és a dir, s’estableixen diàlegs entre les obres dels diferents artistes. Per aquest motiu, el tríptic del 2022 s’anomena “Diàlegs”.

Des de gener fins a desembre es podran visitar les exposicions de les 16:30h a les 20h. Els caps de setmana i altres horaris en hores convingudes.

El projecte “Diàlegs” es va iniciar al 2020, es va considerar interessant posar en contacte a artistes de diferents disciplines per exposar conjuntament. Degut a la desconeixença entre ells, és a dir, de les seves obres i tècniques es va iniciar un primer contacte fora de l’espai expositiu. El resultat final de les diferents trobades entre els creadors va ser la simbiosis entre les seves obres a la sala d’exposicions.

Aquesta experiència presenta com a objectiu iniciar un treball col·laboratiu entre artistes. És a dir, deixar el treball individual al que estan acostumats per endinsar-se en un treball participatiu. En definitiva, vol acollir diferents disciplines artístiques, on el diàleg entre els diferents llenguatges artístics esdevingui una reflexió pels visitants.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!