Skip to content

/

El Ple aprova per unanimitat el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Sarrià de Ter

El Pla, estructurat per 16 Programes Estratègics, durà a terme 53 projectes específics al municipi.

Sarrià de Ter, 24 d’agost de 2022.- El Ple celebrat ahir per l’ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar per unanimitat el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana del municipi. La definició dels Programes Estratègics i dels projectes específics ha vingut marcada pels processos participatius duts a terme en el marc de la mateixa Agenda. En aquests processos van participar des de persones a títol individual fins a agents del territori que tinguessin interès en el procés de l’Agenda Urbana, així com personal de l’Ajuntament i tots els grups polítics amb representació al Consistori.

La participació va constar de sessions participatives obertes a la ciutadania, tallers amb joves, i de propostes al portal “DECIDIM” que es va habilitar per al procés. Es van presentar una total de 113 propostes, les quals han passat per un procés de debat intern a l’ajuntament, realitzat per la Comissió de l’Agenda Urbana de Sarrià, en el qual han participat tècnics i equip de govern. Durant el treball tècnic s’ha tingut en compte aspectes de necessitat, maduresa i viabilitat de les propostes. Com ha resultat s’han prioritzat una sèrie de propostes al mateix temps que s’han aportat d’altres per part de la Comissió. Aquestes propostes, en funció de la seva naturalesa i objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que persegueixen, s’han agrupat dins els 16 Programes Estratègics.

El Pla també ha tingut en compte l’alineació dels Programes Estratègics amb els objectius estratègics i específics de l’Agenda Urbana Espanyola.

Per a més informació: www.sarriadeter.cat/agenda-urbana

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!