Skip to content

/

Èxit en el primer dia del mercat de tardes a Sarrià de Ter.

Aquest dimecres dia 1 de desembre DEL 2021 s’ha inaugurat el mercat de tardes a Sarrià de Ter. Més concretament a la plaça Salvador Genís i Bech, o més coneguda popularment com la plaça de l’iglú, on els més petits i grans, van poder assistir al primer dia d’un mercat setmanal de tardes.

La proposta engegada des de l’àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament local de la població, va ser molt ben rebuda tant per les parades com pels visitants que van poder gaudir d’un primer dia de mercat a la tarda, ple de trobades entre marxants i visitants, i també, va ser lloc de retrobament entre veïns i veïnes de Sarrià de Ter.

El mercat setmanal de tardes, no es pretén que sigui un mercat temporal, sinó un mercat consolidat en el temps i que pugui acollir i donar servei a tots els Sarrianencs i sarrianenques. El primer dia hem rebut una molt bona resposta per part de tots i totes, marxants i ciutadans.

Des de l’Ajuntament, es vol acostar el mercat i oferir un servei de proximitat i qualitat a tothom, donar-hi continuïtat i millorar el mercat de tardes per acollir al major número de persones, que ens farà socialitzar, omplir de vida els nostres carrers, i la xarxa comercial del poble.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!