Skip to content

/

Sarrià de Ter celebrarà la XXII Fira del Paper i el Cartró el proper diumenge 3 d’octubre de 2021

L’ajuntament de Sarrià de Ter organitza una nova edició de la Fira del Paper i el Cartro després que l’any passat fos anul.lada a causa de la pandèmia.

Enguany tindrà lloc com ve sent tradicional el primer diumenge d’octubre. La Fira que començarà a les 10 del matí ha canviat el seu emplaçament. La situació sanitària aconsella establir uns protocols que assegurin poder complir amb totes les mesures de seguretat. L’ús de mascaretes i les inscripcions prèvies seran imprescindibles per poder participar en totes les activitats.

La Fira del Paper d’aquest any es mourà en tres escenaris diferents. En primer lloc a la Plaça Emília Xargay hi haurà l’espai destinat als tallers artesans on el públic assistent podrà desenvolupar la seva creativitat. Des de l’àrea de Cultura, impulsora de la Fira, es vol destacar que els tallers artístics no només estan pensats per al públic infantil, sinó que alguns d’ells convidaran els adults a participar, crear i gaudir amb activitats més específiques per a ells. Gravats, stencil, origami japonès, linogravat, paper artesà fet a mà… son algunes de les tècniques que es podran practicar de la ma de Sebi Subirós, Fina Prats, Sastres Paperers-Molí La Farga o Yoko Kataoka.

També al llarg del diumenge, i sota la direcció de l’artista Claudia Pérez que n’es l’autora, s’anirà realitzant un mural amb la participació de petits i grans. L’espai Kapla de jocs de construcció amb peces de fusta completa les activitats d’aquest recinte a l’aire lliure. El públic podrà adquirir alguns productes molt interessants com les joies fetes a partir de paper aquarel.lat i gravat; productes específics per a la criança i els bebés i també artesania elaborada amb cartró.

L’espai del Pati del Patronat concentrarà els aspeces més artístics i musicals del diumenge amb un bon vermut musical, concert en directe de R4 Jazz Trio i ja per la tarda una perfomance de poesia, pitura i dansa a càrrec d’artistes com Gerard Soler, Paula Trabuchelli, Anna Gispert i Júlia Ventura

El taller “La Lluna”, activitat lúdica i sensitiva pensada per a tota la família de la mà de l’artista i activista cultural Raquel Moron i l’espectacle “L’extraordinari viatge d’en Joan a un Japó de paper” a càrrec de Vidalfont Paper completen a la Placeta de la Font i el Coro les propostes de la XXII Fira del Paper i el Cartró de Sarrià de Ter.

 Cal inscripció prèvia abans de l’1 d’octubre a centrecivic@sarriadeter.cat per el taller La Lluna, l’espectacle de titelles origami, els diàlegs artístics i el vermut musical.

 

 

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!