Alcalde

Sarrià de Ter ha estat sempre un poble obert al món. Els sarrianencs i sarrianenques hem volgut sempre donar-nos a conèixer nosaltres mateixos i el nostre municipi. Però també hem tingut sempre la inquietud de saber. d’escoltar i aprendre, de veure i sentir. Amb les eines i possibilitats que, en cada moment, hem tingut a l’abast. Avui és internet l’instrument que ens permet comunicar-nos amb el nostre entorn de manera fàcil, directa i ràpida.

Volem que així sigui. Que aquesta pàgina en que us trobeu serveixi fonamentalment per dues coses: per explicar qui i com som i per facilitar el diàleg amb l’ajuntament. Volem aprofitar totes les oportunitats tècniques de que disposem per donar a conèixer Sarrià de Ter, la seva gent, el seu patrimoni i la seva rica vida social i cultural. Però també volem potenciar el municipalisme, la participació i la informació a través d’aquest web.

Fem i farem passos per aconseguir que vagi a més. Que l’espai virtual sarriadeter.cat cada vegada més ofereixi més serveis i possibilitats. Aquest és el nostre compromís. Perquè volem propiciar que aquest espai virtual sigui un lloc de trobada, d’informació, de lectura, fins i tot de discussió. En definitiva, volem que aquest web serveixi per fer “sarrianisme”.

Espero que gaudiu de la navegació per tots els racons del nostre portal.

Gràcies i benvinguts,

Narcís Fajula i Aulet 
Alcalde de Sarrià de Ter