Els grups municipals

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord municipal (ERC-AM)

1. Narcís Fajula i Aulet

ALCALDIA – Territori, Serveis públic, Urbanisme, Mobilitat, Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Taula de gestió dels impactes mediambientals.

Sarrià de Ter ( 1976 ). Veí de Pla de l’Horta. Casat i pare de dos fills. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Graduat en Comunicació i Relacions Públiques. Segon grau en edificis i obres. Formació en mediació i resolució de conflictes. Tècnic comercial en empresa de distribució. Formador en programes d’inserció per aturats. Actual Regidor de les Àrees de Territori, Serveis Públics, Urbanisme, Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. Alcalde des de 2018 President de la secció local d’ERC. Coordinador de l’ANC de Sarrià el 2012-2013. Exjugador i soci de la UES. Soci del FC Sarrià.

Alcalde des del Gener del 2018.

2. Encarna Jiménez i Yeste

1a Tinença d’alcaldia: Àrea  de Serveis a les Persones. Regidora d’Hisenda i Ensenyament.

Sarrià de Ter ( 1976 ). Viu al Pla de l’Horta. És administrativa-comptable. Treballa en els camps dels tractaments d’aigües i la construcció. Ha estat membre de la junta de l’AMPA de l’Escola Montserrat. Membre de la junta de l’Associació Sarrià Solidari.

Regidora d’Hisenda.

3. Jordi Estefanell i Medina

2a Tinença d’alcaldia: Àrea de Cultura. Regidor de Cultura i Festes.

Barcelona ( 1967 ). Casat, amb una filla. Viu a Sarrià de Baix. És pintor. Músic instrumentista tradicional. Graller dels Amics dels Gegants de Sarrià de Ter. Enamorat de la Cultura Tradicional i Popular. Soci de la Unió Esportiva Sarrià.

Regidor de Cultura.

4. Desi Arasa i Jiménez

3a Tinença d’alcaldia: Àrea de Desenvolupament Local. Regidora d’Administració, Personal, Serveis Socials, Gent Gran i Salut.

Barcelona ( 1980 ). Veïna del Pla dels Vinyers. Casada i mare de dues filles. Llicenciada en Psicologia. Màster en Direcció de Recursos Humans i Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut. Responsable de Recursos Humans i Projecte Pedagògic en una empresa dedicada als serveis d’alimentació escolar i al món del lleure. Col·laboradora i sòcia de l’AV del Pla dels Vinyers i sòcia de la Unió Esportiva Sarrià.

Regidora d’Administració, Personal i Comunicació.

5. Josep Maria Santiago i González

4a Tinença d’alcaldia: Àrea de Govern Obert. Regidor d’Esports, Participació i Transparència i  Tecnologies de la  Informació i Comunicació.

Girona ( 1975 ). Veí del Pla dels Socs. Casat i pare de dos fills. Mestre, pedagog i graduat superior d’esports. Corredor d’Orientació amb els Aligots de Girona. Forma part del Grup de Muntanya de Sarrià de Ter. Coordinador de l’ANC de Sarrià el 2013-14.

Regidor d’Esports, Participació, Transparència i Tecnologies de la Informació.

6. Raquel Sala i Rodrigez

Regidora de Medi Ambient, Promoció i Desenvolupament Local, Joventut, Dona i Igualtat

Sarrià de Ter ( 1979 ). Filla de La Rasa. Actualment veïna del Pla de l’Horta. Casada i mare de dos fills. Administrativa de professió. Especialitzada en atenció al públic i màrqueting. Exjugadora de bàsquet del FC Sarrià i sòcia del Girona FC.

Poble actiu Sarrià de Ter - Alternativa Municipalista (PAS-AMUNT)

1. Edgar Castellanos Blasi

Veí de Sarrià de Ter. Actualment viu a Pla dels Vinyers. Tècnic superior en desenvolupament i aplicació de projectes de construcció. Actualment treballa a l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà a l’àrea de Cadastre. Soci de la Unió Esportiva Sarrià, durant anys com a entrenador de base i actualment jugador actiu del equip de segona catalana. Ha participat activament a l’Associació Cultural Apaga la Tele, vinculat al món de l’educació en lleure a Sarrià i Girona i simpatitzant de la CUP Girona.

2. Mònica Aymerich Martínez

Veïna del Pla de l’Horta. Graduada en Ciències Empresarials a la Universitat de Girona. Degree in Business and Technology, Universitat de Coventry, Anglaterra. Postgrau en Gestió Cultural i Disseny Gràfic. Gestora i activista cultural amb fortes inquietuds artístiques. Ha creat i dirigit diversos projectes artístics, educatius i comunitaris al territori català i ha coordinat projectes europeus en matèria d’educació d’adults. Actualment treballa en la gestió de projectes d’educació i cultura.

3. Irene Iglesias Masferrer

Veïna del Pla dels Vinyers. Graduada en Antropologia Social i Cultural a la Universitat de Barcelona i Màster en Antropologia aplicada a la intervenció social a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa com a monitora de medi obert amb infants i joves a Salt i dinamitza un menjador comunitari per a gent gran a un Espai Cívic de Girona. Forma part de l’assemblea de l’Associació Cultural Apaga la Tele.

Partit dels socialistes de Catalunya - Candidatura de progrés (PSC-CP)

1. Quim Rodriguez Vidal

Sarrià de Ter ( 1956 ). Mestre i llicenciat en Ciències de l’educació. Va ser director d’escola i professor de geografia i història d’institut. Va formar part del Consell municipal de Sarrià (Conseller d’Educació i cultura 79-81 i President del Consell 81-83). Amb la recuperació de la independència de Sarrià fou Alcalde provisional fins a les eleccions municipals. Representant territorial d’esports de la Generalitat de Catalunya a les comarques gironines el 2006 i Regidor socialista a l’Ajuntament de Girona 2015-2019.  Actualment és Regidor del PSC a l’Ajuntament de Sarrià de Ter 2019-2023 i Conseller comarcal del Gironès.

2. Estela López González

Girona (1985). Veïna del Pla dels Socs. Fisioterapeuta especialitzada en fisioteràpia esportiva. Actualment treballa en un centre de fisioteràpia reconegut estatalment com a responsable del centre. Vinculada molts anys al món del bàsquet femení en diferents clubs del Gironès.

Junts per Sarrià (JxCAT-JUNTS)

1. Narcís Farroni i Ruiz

Veí del Pla dels Vinyers. Tècnic Administratiu. Actualment Tècnic en Processos Farmacèutics. President del Club Gimnàstica Sarrià. Regidor en l’actual legislatura per Junts x Sarrià  2019-2023.

Ciutadans - Partido de la Ciudadania (Cs)

1. Enrique Porcar