Skip to content

/

Homenatge a la Vellesa de Sarrià de Ter

El tradicional Homenatge a la Vellesa de Sarrià de Ter es seguirà veient afectat enguany per la irrupció de la COVID-19. En aquest sentit l’Ajuntament ha decidit seguir amb la prudència, anul·lar el dinar i esperar que es reprengui la normalitat per poder tornar a fer el tradicional dinar de germanor.

Enguany tots els majors de 65 anys empadronats al municipi tindran entrada gratuïta al Concert de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Selvatana que es celebrarà diumenge 5 de setembre a les 19h a la Plaça dels Gegants ( davant del Pavelló Municipal ). En aquest sentit caldrà acreditar-se mitjançant el  DNI quan s’arribi al recinte per tal de poder verificar que s’està al llistat de convidats corresponent per poder-hi accedir.

Per no perdre l’essència, l’Ajuntament farà com sempre l’entrega d’un detall a la dona i home més longeus del municipi i un ram de flors a les dues persones centenàries d’enguany. Tanmateix tots els sarrianencs i sarrianenques majors de 65 anys tindran un detall de  l’Ajuntament que el podran passar a recollir durant els actes de les Jornades de la Gent Gran que es celebraran els dies 7, 8 i 9 de setembre. Si no s’ hi pot assistir, es podran recollir a l’Ajuntament en horari d’obertura habitual.

Pel que fa a tots els agents implicats en el col·lectiu de la Gent Gran, seguirem treballant i defensant, com no pot ser d’una altra manera, el vostre benestar. És un orgull poder dir que davant una nova adversitat totes i tots vosaltres esteu, com sempre, a l’alçada. En el marc de la major crisi sanitària, sou un referent de com gestionar aquesta situació tan complicada.

Gràcies per ser sempre un gran exemple.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!