/

Homenatge a la Vellesa de Sarrià de Ter

El tradicional Homenatge a la Vellesa de Sarrià de Ter es seguirà veient afectat enguany per la irrupció de la COVID-19. En aquest sentit l’Ajuntament ha decidit seguir amb la prudència, anul·lar el dinar i esperar que es reprengui la normalitat per poder tornar a fer el tradicional dinar de germanor.

Enguany tots els majors de 65 anys empadronats al municipi tindran entrada gratuïta al Concert de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Selvatana que es celebrarà diumenge 5 de setembre a les 19h a la Plaça dels Gegants ( davant del Pavelló Municipal ). En aquest sentit caldrà acreditar-se mitjançant el  DNI quan s’arribi al recinte per tal de poder verificar que s’està al llistat de convidats corresponent per poder-hi accedir.

Per no perdre l’essència, l’Ajuntament farà com sempre l’entrega d’un detall a la dona i home més longeus del municipi i un ram de flors a les dues persones centenàries d’enguany. Tanmateix tots els sarrianencs i sarrianenques majors de 65 anys tindran un detall de  l’Ajuntament que el podran passar a recollir durant els actes de les Jornades de la Gent Gran que es celebraran els dies 7, 8 i 9 de setembre. Si no s’ hi pot assistir, es podran recollir a l’Ajuntament en horari d’obertura habitual.

Pel que fa a tots els agents implicats en el col·lectiu de la Gent Gran, seguirem treballant i defensant, com no pot ser d’una altra manera, el vostre benestar. És un orgull poder dir que davant una nova adversitat totes i tots vosaltres esteu, com sempre, a l’alçada. En el marc de la major crisi sanitària, sou un referent de com gestionar aquesta situació tan complicada.

Gràcies per ser sempre un gran exemple.