Skip to content

/

L’AJUNTAMENT DE SARRIÀ DE TER ENGEGA UN NOU MERCAT DE TARDES

L’àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local organitza un nou mercat de tardes que s’ubicarà a la plaça Salvador Genís i Bech

Tornar a l’origen, és entendre que el mercat de qualitat i proximitat, ha d’arribar a tothom.

El dia 1 de desembre s’inaugura el nou mercat setmanal a Sarrià de Ter en horari de tardes. El dimecres serà el dia de mercat setmanal a Sarrià de Ter, al matí amb el ja tradicional mercat ubicat com sempre al carrer major i a la tarda, el nou mercat que s’ubicarà a l’interior de la plaça Salvador Genís i Bech.

L’objectiu és apropar els productes de proximitat i qualitat a tota la població sarrianenca. A la plaça Salvador Genís i Bech, hi trobarem parades de fruita i verdura, roba, calçat, d’entre d’altres productes. Dinamitzar la xarxa comercial local, també és, dinamitzar el mercat, adaptant l’horari i la ubicació per acostar-nos als veïns i veïnes de Sarrià de Ter. Sense perdre el mercat setmanal dels matins al carrer major, on acull els veïns i veïnes de les vores del Ter, Sarrià de baix, la Rasa, Sant Julià de Ramis i Pontmajor, amb el nou mercat de tardes, es vol arribar i animar a la compra al mercat setmanal als veïns i veïnes dels barris del Pla de l’Horta, Pla de Vinyers i Sarrià de Dalt. Els marxants actuals del mercat de matins, es sumen a la proposta i la gran majoria, optaran per muntar la seva parada també, al mercat de tardes, quedant oberts a acollir-ne de noves, sempre que es consideri oportú.

És una tradició la compra setmanal al mercat de Sarrià des de fa mes de 30 anys, i que, amb el creixement poblacional que hem viscut en els últims anys, ens fa ser proactius i buscar fórmules perquè aquesta tradició arribi a totes les generacions. Apostant per la tradició, la proximitat, la qualitat i el tracte humà en les compres.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!