Skip to content

/

L’ajuntament de Sarrià de Ter estrena nova web municipal

Cada cop més, els ajuntaments volen facilitar l’accés el màxim de informació als seus ciutadans, i aquesta voluntat, fàcilment pot fer que la cerca d’aquesta informació, no sigui fàcil de trobar en portals webs plens d’informacions, la qual costa d’endreçar i posicionar, per fer accessible el seu contingut. Aquest fet, genera una clara disfunció entre l’excés de continguts i la dificultat pràctica d’accedir-hi.

Després de valorar les febleses de la ja finita web municipal, recollir les aportacions de persones que en fan ús, així com analitzar multitud d’altres webs municipals, amb l’acompanyament dels tècnics de NEORG Estudi Digital, encarregats de dissenyar la nova web, es van decidir quin eren els objectius que es pretenien aconseguir amb aquest nou portal.

En aquest sentit, es va tenir molt clar, que el disseny era fonamental alhora de fer fàcil l’accés a la informació, pel que s’ha apostat per un disseny clar, diàfan i net, on no hi hagi un excés d’icones i sorolls visuals que entorpeixin el conjunt.

Pel que fa als continguts, també s’ha treballat per posicionar-los de forma que el seu esquema permeti a l’usuari arribar a la informació de forma senzilla i endreçada, evitant perdre’s en navegacions complexes.

Després de vuit anys, l’antiga web havia quedat obsoleta, tant pel seu disseny, com pel seu gestor de continguts, l’Ajuntament ha fet front al repte de facilitar l’accés a la informació, i esperem que sigui una bona eina, que conjuntament amb les xarxes socials municipals, permetin seguir ben a prop dels ciutadans.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!