Skip to content

/

L’Escola Montserrat i l’IES Sarrià de Ter gaudiran de la Piscina Municipal aquest juny

Novament condicionats per la pandèmia de la Covid-19, arriba el moment de l’obertura de la piscina municipal. Des de l’Ajuntament insistim en recordar que la Piscina Municipal romandrà oberta com a un servei no essencial al mig d’una situació excepcional. Per tant, cap sentit tindrà la comparació amb estius anteriors en cap aspecte. L’objectiu del consistori és garantir al màxim la seguretat de tots els usuaris i complir i fer complir tots i cadascun dels requisits que ens venen donats d’administracions superiors (Gobierno de España i Generalitat de Catalunya). Però fer-ho sense deixar d’oferir un servei de qaulitat als ciutadans del municipi.

Mantenim la prioritat d’oferir el servei als grups d’edat de menors (casals i campus esportius) i gent gran, donat que són els de més risc i els que considerem poden necessitar més la pràctica de l’activitat física lligada a la piscina. Per això s’han establert preus i franges específiques per a ells. Per la resta, s’estableix una sola franja horaria donat que amb el 70% d’aforament permès considerem que ja no cal establir un ús rotatiu de la piscina.

En aquest sentit, i fins al 23 de Juny en que ja s’obirà al públic en general en franges de matí i tarda, per primera vegada l’Escola Montserrat i l’IES de Sarrià de Ter podran fer-ne ús amb els seus alumnes. S’han coordinat diferents matins per tal de no barrejar bombolles educatives i que els alumnes dels dos centres puguin gaudir d’unes hores d’activitats aquàtiques a la instal·lació municipal. Serà totalment gratuït pels centres i els seus alumnes, i l’Ajuntament posarà personal d’acollida, socorristes i la instal·lació.

S’establiran franges horàries:

L’accés a la instal·lació no es podrà fer de forma lliure quant a horari. S’establiran les següents franges horàries per tal de garantir la seguretat i la tranquil·litat de certs grups de risc.

 • 9:30 a 11:00 -> Entrada exclusiva per a majors de 65 anys.
 • 11:15 a 13:45 -> Entrada exclusiva de casals i campus esportius. (*)
 • 14:30 a 20:00 -> Franja oberta a tots els públics.
 • 20:00 a 21:00 -> Activitats de grup organitzades per l’Ajuntament sota inscripció prèvia.

(*) Els dies festius, dissabtes i diumenges de juliol, tot l’agost i els dies que s’obri al setembre, aquesta franja serà la Franja de Matí oberta a tots els públics.

Els espais entre franges es destinaran a la neteja i desinfecció de tots els espais segons normativa.

Aforament:

En aquest moments queda reduït al 70 %. Això vol dir:

 • Accés d’un màxim de 315 persones a la instal·lació durant cada franja.
 • Accés d’un màxim de 84 persones al vas de la piscina gran.
 • Accés d’un màxim de 5 persones al vas de la piscina petita.

S’establiran zones delimitades a la gespa i cada persona o grup familiar haurà de romandre al seu interior, juntament amb totes les pertinences. Només es podrà sortir per anar/tornar de l’aigua, o entrar/sortir de la instal·lació.

Abonaments i preus:

Donades les restriccions d’accés, i que els darrers anys s’han superat els 1100 abonaments, enguany no podem mantenir-los en cap de les seves versions. No podríem garantir l’entrada dels abonats, i per tant, perden el seu sentit. Només es podran comprar entrades per les franges 1 i 2 de lliure accés. El cost serà de 10 Euros. Els empadronats a Sarrià de Ter tindran una bonificació del 90 % i el cost serà d’1 Euro. sempre i quan puguin demostrar amb el DNI que són residents a Sarrià de Ter. Es pagarà entrada dels 6 als 64 anys.

Els menors de 5 anys i els majors de 65 anys tindran una bonificació del 100% en el cost, per tant entrada gratuïta, sempre i quan puguin demostrar amb el DNI que són residents a Sarrià de Ter.

No es podrà entrar a la piscina en més d’una franja el mateix dia. La única excepció serà els majors de 65 anys que actuïn d’acompanyants i/o tutors de menors de 14 anys. En aquest cas, poden entrar a una de les franges de lliure accés, encara que ja hagin fet ús de la piscina al matí, dins de la seva franja.

S’establirà un sistema de compra i cita prèvia per internet per a totes aquelles persones que vulguin assegurar-se lloc en un dia concret. Tindrà limitacions de dies i de compra de número d’entrades per tal de garantir que tothom pot tenir igualtat de possibilitats d’accès. També per tal d’evitar haver de pagar amb bitllets i monedes en efectiu. Tot i això, qui vulgui comprar i pagar l’entrada a la pròpia piscina, també podrà fer-ho sempre que l’aforament no sigui ple. Es podrà pagar amb targeta i mòbil.

Serveis:

 • Els vestidors no tindran dutxes. Només es podrà entrar a canviar-se.
 • No hi haurà terrassa amb taules i cadires.
 • No hi haurà servei de bar dins de la instal·lació.

Normatives Covid-19.- (S’aniran actualitzant segons es publiquin novetats al DOGC):

 • No podran fer ús de les instal·lacions les persones que estiguin diagnosticades de Covid-19, que presentin símptomes o que estiguin en aïllament domiciliari. Davant la sospita de qualsevol símptoma de Covid-19, s’ha d’abandonar la instal·lació.
 • Cal respectar en tot moment una distància mínima de 2 metres entre persones que no siguin d’un mateix nucli familiar.
 • Netegeu-vos les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a les instal·lacions. S’ha de reforçar la higiene de mans mitjançant el rentat freqüent amb aigua i sabó i usant gels hidroalcohòlics.
 • Seguiu les senyalitzacions i respecteu les instruccions i els aforaments de cada espai. – La bossa personal per al material de rebuig s’ha de dipositar tancada al cubell d’escombraries.
 • Tots els objectes personals (tovallola, cremes, calçat d’ús exclusiu per a la piscina, motxilles, etc.) han de romandre dins el perímetre de seguretat establert, evitant el contacte amb la resta d’usuaris.
 • És obligatori caminar amb calçat net a tot el recinte.
 • Les persones de 6 anys o més han d’utilitzar mascaretes als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim 2 m.
 • Els usuaris han de portar el seu propi material esportiu i auxiliar per al bany (xurros, flotadors, taules) i han d’evitar compartir-lo.
 • Cal atendre i respectar al màxim les indicacions del Socorrista i del responsable de control de la piscina. Si es posa en risc la pròpia persona o a la resta d’usuaris, es procedirà a l’expulsió del recinte.

Altres normatives:

Òbviament es mantindrà el reglament d’ús de la piscina pel que fa a la resta de normatives a complir.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!