Skip to content

/

Que venen els romans!

Sarrià de Ter celebrarà el proper dissabte 8 d’octubre de 2022 a partir de les 10 del matí la festa romana «Que venen els romans!». Una activitat lúdica però també d’un valuós caire divulgatiu a l’entorn del jaciment arqueològic de la Vil·la Romana del Pla de l’Horta, catalogat com a Bé d’Interrès Nacional.  Poc a poc, el jaciment va prenent forma i és ara que es començarà a apreciar en tot el seu abast com era en èpoques romanes aquesta vil·la suburbana de riquesa considerable, habitada segurament per un gestor important de la ciutat de Gerunda.

En aquesta festa, el públic assistent tindrà l’oportunitat de visitar les excavacions guiat pels arqueòlegs que hi treballen des del principi. A més també es podrà gaudir d’un munt d’activitats lúdiques, com per exemple lluita de gladiadors, animacions dramatitzades i actuacions musicals, sense oblidar els tallers per la mainada. Al llarg del dia a més tothom que s’acosti a la Vil·la Romana del Pla de l’Horta podrà comprar productes al Mercat Romà.

Per a la festa romana l’Ajuntament de Sarrià de Ter compta amb la col.laboració de la Universitat de Girona i de l’Associació de Veïns del Pla de l’Horta, a més del suport de la Diputació de Girona i del Consell Comarcal del Gironès.

Us hi esperem a tots i totes!

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!