Skip to content

/

Sarrià de Ter convida la ciutadania a participar en la transformació del municipi

Ha estat un dels municipis escollits per desenvolupar el projecte de l’Agenda Urbana 

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va presentar ahir el projecte de l’Agenda Urbana, una oportunitat única per construir les actuacions necessàries que reorientin el futur del municipi. Per fer-ho, s’han creat comissions i grups de treball on es revisaran els 10 Objectius Estratègics de l’Agenda Urbana Espanyola. Aquests, ajudaran a dissenyar un Sarrià de Ter més humà, sostenible, inclusiu i de KM 0, participatiu i transparent.

El municipi ha estat un dels 121 escollits pel Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana com a pilot per desenvolupar aquest projecte. Així, ha estat beneficiari dels fons Next Generation EU de la Unió Europea mitjançant el Mecanismo de Recuperación, Transformación y Resiliencia del Govern d’Espanya. A Catalunya, és l’únic municipi de menys de 20.000 habitants que ha rebut aquesta subvenció.

Durant l’acte de presentació, que va tenir lloc ahir a la Biblioteca Emília Xargay, l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va destacar que “l’Agenda Urbana és un full de ruta que ens guiarà per poder fer el canvi que el municipi necessita” i va afegir que “un dels punts més importants és que la gent interactuï i participi per tenir una visió més global de tot el que volem fer a Sarrià de Ter en el present i en el futur”.

Actualment, s’està treballant en la fase de diagnosi urbana, que permetrà identificar les oportunitats i reptes del municipi. Pel que fa a la participació ciutadana, es realitzaran diferents tallers durant el mes de maig, que tindran lloc cada dimarts a les 19 h a la Biblioteca Emília Xargay. Les persones que no puguin participar en aquests tallers, ho podran fer a través de la plataforma de participació ciutadana de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

El projecte compta amb un equip tècnic format per Malla d’Idees, Neorg, TECH Friendly i Urban Facts

Per a més informació: www.sarriadeter.cat/agenda-urbana

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!