Skip to content

/

WEB SALA DOLORS XABÉ

Hem creat una pàgina web de la Sala Dolors Xabé. S’ha optat per un disseny organitzat de la informació, amb apartats intuïtius. Al mateix temps prioritzant la usabilitat de les diferents divisions tenint present les exposicions, artistes i temàtiques relacionades amb ambdós.

La sala Dolors Xabé és l’únic equipament municipal que presenta projectes expositius. Aquest espai de cultura contemporània es troba a la primera planta del centre cívic La Cooperativa, acull artistes consolidats i també artistes novells amb exposicions individuals i col·lectives.  L’espai expositiu vol endinsar el públic en el món de l’art contemporani oferint obres de diferents disciplines.

Les exposicions es complementen amb un format virtual.  Així mateix, es porten a terme exposicions virtuals per al públic que no pot assistir presencialment. El nostre interès rau en facilitar l’accés a la cultura en diferents formats.

El llenguatge expositiu és el que ha de convidar el públic a la reflexió i a l’especulació vers el contingut exposat a la sala.  Visita’ns i ho descobriràs per tu mateix.

Visiteu-nos a saladolorsxabe.sarriadeter.cat

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!