Notícies

Notícies


Pels veïns i veïnes de Sarrià de Ter la Festa Major ja fa dies que ha començat

A la Festa Major de l'any passat es va proposar als sarrianencs que triessin un color, entre el blau i el groc, per a defensar-lo al llarg de la Festa i competir amb ell en les diverses proves previstes en el programa de la festa. El resultat va ser un èxit que es va valorar molt positivament per part de tots, el que va engrescar a no perdre aquesta iniciativa.

Així doncs, donada la bona acollida de l'experiència, aquest any s'ha fet un pas més i s'han incrementat els colors a cinc vermell, verd, groc, blau i taronja, un per cada sector del poble, Pla de l'Horta, la Rasa, Sarrià de Dalt-El Socs, Sarrià de Baix i el Pla dels Vinyers respectivament.

És emocionant i sorprenent veure com els sarrianencs han fet seu aquest repte de competir tot defensant el color del seu barri, i com això ha significat que la festa s'hagi avançat amb l'engalanat

de carrers, aparadors, façanes i balcons.

Avui comença oficialment la Festa amb el Pregó del Doctor Jordi Taberner, de ben segur veurem el carrer Major ple de mocadors de colors al coll dels assistents.

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map