Skip to content

Igualtat

Regidoria

Àrea de Serveis a les Persones

Marta Bussó
Regidora

Dades de contacte

Horari

Atenció al públic
De dilluns a divendres de 08:00 a 15:00h

Ubicació

Casa de la Vila.
C/ Major 71-73
17840 Sarrià de Ter

El poble de Sarrià de Ter compta des de l’any 2006 amb un Pla Local de Polítiques de les Dones, el qual s’ha anat revisant i avaluant de forma continuada a fi d’anar-lo adaptant a les necessitats canviants de la realitat social i econòmica de la societat en general i de les dones en especial. L’any 2014 l’Ajuntament s’adhereix al  PLA D’IGUALTAT D’OPORTUNITATS I GÈNERE del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, del que en forma part, entre d’altres, del desplegament de Serveis Socials al municipi.

Objectius

Els objectius que es persegueixen són per un costat, Promoure la igualtat real d’oportunitats de les dones a Sarrià de Ter, i per l’altre, la Prevenció de qualsevol tipus i formes de violència de gènere. S’és conscient de  l’ampli abast d’aquest dos objectius, així com la dificultat que comporta l’assoliment total del mateixos pel que, la principal motivació és la d’anar fent passos constants i que vagin arrelant amb força de manera que amb el temps que ens hi acostin a les finalitats desitjades. És en aquest sentit que al llarg d’aquests anys es van repetint un seguit d’activitats que no perden de vista el full de ruta, com ara la dinamització de la Comissió de la Dona, formada com ja s’ha esmentat per tots els agents socials, la celebració del Dia contra la Violència de Gènere i les Jornades de la Dona Treballadora.

A més l’ajuntament participa de totes les campanyes endegades per l’Institut Català de les Dones, alhora que estableix convenis de col·laboració i coordinació amb administracions d’abast superior per a poder oferir serveis especialitzats com ara el Centre d’Atenció a la Dona (CIAD).

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!