Skip to content

Cultura i Festes

Regidoria

ÀREA DE CULTURA

Mònica Aymerich
Regidora

ÀREA DE FESTES

David Fernández
Regidor

Presen Serrano
Tècnica de Cultura i coordinadora del CC La Cooperativa i Sala Dolors Xabé

Ricard Humet
Auxiliar Administratiu de Cultura i Festes

Husen Sanyang
Auxiliar Administratiu de Cultura i responsable del CC La Cooperativa

BIBLIOTECA EMÍLIA XARGAY

Anna Sala
Directora de la Biblioteca pública Emília Xargay

Carme Carrascal
Tècnica auxiliar de la Biblioteca pública Emília Xargay

Rosa Dachs
Tècnica auxiliar de la Biblioteca pública Emília Xargay

Mar Casas
Tècnica auxiliar de la Biblioteca pública Emília Xargay

Horari

Atenció al públic
de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00h.

Ubicació

Centre Cívic la Cooperativa

Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter

Gestions o tasques que desenvolupa

La Regidoria de Cultura i Festes té com objectiu principal el desenvolupament i la promoció de les activitats relacionades amb la cultura al nostre municipi, ja siguin promogudes per les diferents entitats o bé directament organitzades des de la pròpia regidoria.

L’àrea de Cultura s’encarrega també de gestionar els equipaments que hi té adscrits, com són la Biblioteca Pública Emília Xargay, el Centre d’Arts Escèniques o el centre cívic La Cooperativa, ambdós amb el seu propi personal assignat i en complet funcionament. Com a reptes de futur ens plantegem la rehabilitació i modernització del teatre ubicat dins del Centre d’Arts Escèniques  i finalitzar l’adequació de l’edifici Rafael Masó com a centre artístic i formatiu.

Aquests equipaments i els recursos humans de què disposa la regidoria estan a la total disposició de la ciutadania en vistes a l’objectiu primordial d’acostar la cultura als veïns de Sarrià de Ter i de potenciar les iniciatives i activitats culturals que sorgeixin de les entitats i de totes les persones del nostre poble.

És també tasca d’aquesta regidoria l’organització i promoció dels cursos i tallers del centre cívic La Cooperativa, i ens esforcem any rere any per oferir un ampli ventall d’activitats que recullin els interessos formatius i de lleure de la gent, no només de Sarrià de Ter sinó també de les poblacions properes que tenen ja La Cooperativa com un referent cultural del Gironès. Altres funcions de l’àrea són la gestió i la cessió dels espais municipals a les entitats que ho sol·licitin i l’elaboració mensual de l’agenda d’activitats culturals «Sarrià Actiu».

Des del 2019 l’àrea és també l’encarregada de programar i portar a terme tots els actes festius del municipi: concerts, festivals, festes populars i l’organització de la Festa Major de Sarrià de Ter, la qual es celebra tradicionalment la primera setmana de Setembre.

El teatre, a través de la programació regular del cicle «Les Nits del Coro», que es troba plenament consolidat, és un altre dels pals de paller de la cultura que la regidoria vol promoure donant així continuïtat a la gran tradició teatral de Sarrià.

Per a dur a terme totes aquestes iniciatives, a més dels recursos propis, ens cal el suport de les institucions supramunicipals a través de les subvencions que gestiona la regidoria; així com l’establiment de convenis amb les entitats municipals i amb diferents ens com la Diputació de Girona, el Servei d’Atenció als Museus, el Departament de Cultura i d’altres. Un exemple d’aquesta col·laboració són els convenis signats amb el Consell Comarcal del Gironès que permet disposar de l’Escola de Música del Gironès en aules al centre cívic La Cooperativa on s’imparteixen els diferents nivells d’ensenyament.

CURSOS I TALLERS C. CÍVIC LA COOPERATIVA 2023 – 2024

INSCRIPCIONS DEL 5 AL 30 DE SETEMBRE
Per inscriure’s als cursos i tallers d’aquest curs 2023 – 2024, s’ha d’omplir aquest formulari, i a posteriori, enviar-lo a través d’una instància genèrica.

Primer s’ha d’omplir el formulari, guardar-lo i annexar-lo a la instància genèrica.

INSCRIPCIONS CURSOS I TALLERS C.CÍVIC LA COOPERATIVA 2022 – 2023

Per dubtes i informació, podeu enviar un correu a centrecivic@sarriadeter.cat.

 

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!