Notícies

Notícies


Seguint amb la línia encetada per altres municipis de Catalunya i amb l’objectiu de complementar els serveis de la Policia Municipal de Sarrià, està previst que en breu entrin en funcionament un conjunt de càmeres de vídeo vigilància i controls de trànsit a diferents indrets del municipi.

Incrementar la seguretat dels veïns de Sarrià, és sens dubte una de les prioritats del consistori sarrianenc, com ho demostra l’increment de la plantilla de la policia, l’adquisició de nous vehicles, i la renovació d’equipament policial. Totes aquestes mesures, ara es veuen encara més reforçades amb l’adquisició d’aquestes càmeres de vídeo vigilància, que amb un cost de 21,423€ de compra i 500€ de manteniment anuals, permetran rebre i gestionar les imatges dels principals punts d’accés al municipi.

Cal fer esment que a més de tractar-se d’un equipament correctament homologat, la seva posada en funcionament també està condicionada a l’autorització de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància (CCDVC) de Catalunya, que és l'òrgan consultiu i de control de la instal·lació i ús de càmeres de vídeo vigilància per part de les forces i cossos de seguretat a la via pública.
Aquesta Comissió té com a finalitat vetllar per a què es garanteixi el dret a la privacitat, intimitat i a la pròpia imatge dels ciutadans que poden resultar afectats per aquests dispositius de control.
És precisament per aquesta protecció a la garantia del dret a la privacitat, que es preveu senyalitzar a les principals entrades i sortides del municipi, que aquest té instal·lada aquesta vídeo vigilància.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map