Notícies

Notícies


Avui a les 9 del vespre des del balcó de l’Ajuntament, es donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sarrià de Ter, amb un grup de dones representants de l’associació «Dones Més que Mai», que han acceptat ser les pregoneres 2019, i acompanyar-nos a tots plegats a fer, d’aquesta Festa Major, una gran Festa de poble.

La història d’aquesta Associació, es remunta al dia de la inauguració del Centre Cívic La Cooperativa, l’any 1999, quan un grup de dones de Sarrià de Dalt van tenir la iniciativa d’oferir-se per a formar part activa del Centre Cívic. Aquestes dones hi havien treballat quan era La Cooperativa, un espai comercial pels treballadors de TORRASPAPEL, i coneixien el valor que tenia l’espai per a què les dones es relacionessin entre elles.

A partir del gener del 1999, aquest grup inicial de dones, es va anar trobant i incorporant noves membres, alhora que, entre totes van anar donant forma i contingut a les activitats que volien portar a terme i que donaven resposta a les seves inquietuds. Així doncs, mica en mica, es va anar consolidant el grup, fins a la seva formalització com a associació el novembre del 2001, ja sota el nom de «Dones Més que Mai»

Des de les hores, l'Associació ha portat a terme diferents activitats com ara treballs manuals, pintura, gimnàstica, taller i passejada de ratafia, xerrades sobre salut, cosir, sortides familiars, sortides culturals, col·laboracions amb les activitats del poble, entre d’altres, arribant enguany al seu 20è aniversari.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map