Notícies

Notícies


A causa de la situació actual d'alerta pel virus COVID-19 i les últimes directrius del Departament de Salut s'han organitzat els Serveis Socials Bàsics en funció de les directrius i necessitats que van sorgint i s'estan atenent totes les trucades amb el corresponent cribratge per tal de fer la gestió corresponent i derivació al Consorci de Benestar Social i/ o als Serveis d'Atenció a la Gent Gran.


Els corresponents treballadors i tècnics estan a disposició, sigui presencialment o mitjançant teletreball, atenent les situacions de salut i situacions particulars per si se'ls requereix per algunes atencions puntuals i/o necessitat d'intervencions o suport.


Pel que fa a l'atenció de la gent gran, fins que es torni a la normalitat, cada tècnica farà ronda de contactes telefònics amb especial incidència en aquells casos de més fragilitat. Es reforçaran les recomanacions de salut i s'avisaran als serveis socials d'indicis de risc. Portaran un control intern i alertaran de qualsevol incidència. Pel que fa al SAD, s'ha facilitat material de protecció essencial i s'ha reduït el nombre d'atencions limitant-les a les imprescindibles. Es farà en aquests casos seguiment telefònic de més freqüència.

 

Pel que fa referència a l'Oficina Municipal de Gent Gran i Famílies tenim coneixement de dos casos que han estat comunicats als serveis socials i reben seguiment. Són persones grans  que requereixen de més suport i acompanyament per situació de viure soles  o per presència de dependència per a portar a  terme les activitats de la vida diària a la llar.
 

Si teniu la coneixença de qualsevol cas especial que no estigui detectat podeu fer-ho saber al telèfon d'atenció a la ciutadania 972 170 211.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map