Notícies

Notícies


Un Sant Jordi Especial

El 23 d’abril mai és un dia qualsevol. Sempre és un dia diferent i especial. Però malauradament, enguany encara ho serà més. La situació en la qual estem vivint aquestes setmanes en motiu del confinament pel virus SARS-Cov, impedirà que puguem gaudir d’aquesta data com estem acostumats.

Radio Sarrià, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la seva regidoria de comunicació, faran una programació especial per a aquesta jornada. Estem preparant un programa en el qual els nens i nenes de Sarrià de Ter seran els protagonistes. Els volem animar a que escriguin un text o relat curt, i que després el llegeixin i gravin en un missatge d’àudio. El poden fer arribar per correu electrònic o whatsapp fins a l’emissora. I el dia de Sant Jordi, dins d’aquest programa especial, les lectures sortiran per antena. Hi haurà un munt de sorpreses i algun que altre premi pels participants i pels millors textos, que triaran un jurat format per diferents personalitats de la cultura del nostre municipi. Aquest jurat us el presentarem d’aquí a uns dies.

Amb aquesta iniciativa, més enllà de fer un Sant Jordi que entri a les llars sarrianenques via ràdio, volem proposar a les famílies una activitat d’escriptura i lectura per aquests dies en que ens hem de quedar a dins de casa. Poden ser des de rodolins fets pels més petits, fins a poesies, petits contes, relats breus. De no més de 5 minuts de durada al ser llegits. I els han de llegir els propis nens i nenes. Volem sentir la seva veu!

  • S’acceptaran àudios fins el dilluns 20 d’abril a les 15:00 hores. Els àudios s'han d'enviar per whatsapp (630177922) al o bé per correu electrònic a info@radiosarria.cat
  • Fins a 16 anys.
  • A l’enviar la nota d’àudio cal indicar:
    • Nom i Cognoms del Nen/a.
    • Edat.
    • Adreça on viu (no es dirà per antena, només la necessitem perquè en cas de premi se us farà arribar al domicili.)

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map