Notícies

Notícies


Contes a la Ràdio, el programa d'ensenyament a Ràdio Sarrià

Seguim treballant en aprofitar la Radio Municipal com a mitjà de comunicació de proximitat que pot resultar ideal per aquests dies de confinament. Radio Sarrià, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la seva regidoria de comunicació presenten un nou programa en el qual el món educatiu sarrianenc serà el protagonista.

Els i les mestres de la Llar d’Infants Confetti i l’Escola Montserrat, i els professors de l’Institut de Sarrià de Ter estan preparant unes lectures i un missatges per fer arribar als seus alumnes, i un munt de sorpreses més. I tots els nens i nenes, nois i noies d’aquests centres educatius podran contestar als seus tutors amb missatges d’àudio o trucades en directe a la radio. Podran explicar si els ha agradat el conte, com es senten aquests dies, quines activitats fan al llarg del dia, quins llibres estan llegint i recomanar-los... I si algun pare o mare també s’anima a fer arribar una lectura, endavant!

A més, el programa, que s’emetrà diàriament, serà també un altaveu per a que els tres centres educatius expliquin el seu dia a dia i com afronten aquesta situació de confinament. Com treballen, amb quines eines, com respon l’alumnat i les famílies.

Amb aquesta iniciativa, volem acostar la radio municipal de Sarrià de Ter als seus futurs oients, donar a conèixer l’emissora i el seu funcionament, i ajudar a passar una estona a totes les famílies. Si a més, pot ser útil per a la tasca docent dels nostres centre educatius, genial. 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat




Image Map